Lösemili Çocuklar İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Lösemili Çocuklar İftarda Buluştu

Lösemili Çocuklar İftarda Buluştu

Gaziantep’te yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

19.07.2014 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te yaşayan lösemili çocuklar ve aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gaziantep'teki lösemili çocuklar aileleriyle birlikte iftar yaptı. Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) katkılarıyla Grand Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine çok sayıda lösemili çocuk ve ailesi katıldı.

İftar yemeği öncesinde ve sonrasında palyaço ile eğlenceli saatler geçiren lösemili çocuklar, hastalıklarını bir an için de olsa unutarak mutlu anlar yaşadı. Sahneye çıkarak şarkı söyleyen lösemili çocuklar, katılımcılara mini bir konser verdi.

Düzenlenen etkinliğe ilişkin açıklama yapan Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Sosyal Hizmetler Bölge Sorumlusu Arzu Bağ, şunları söyledi:

"Bugün Ramazan ayı kapsamında Gaziantep'e geldik. Gaziantep'teki lösemili çocuklar ve aileleri ile bir araya geldik. Buradaki amacımız lösemi tedavisi gören çocuklarımız birazcık da olsa hastaneden uzaklaşıp aileleriyle güzel bir iftar yapmalarıydı. Bugün yaklaşık 150 kişi ile bir araya geldik. Çocuklarımız çok mutlular, bizler de çok mutluyuz. Gaziantep'e gelerek buradaki ailelerimizle bir araya gelmek çok farklı bir duygu. Çünkü biz ailelerimizle sürekli telefonda iletişim halindeyiz. Ancak onları yüz yüze görmek, onları tanımak çok başka bir şey."

İftar yemeği sonrasında daha önce lösemiyi yenerek sağlığına kavuşmuş kişiler tarafından tedavi gören lösemili çocuklara çeşitli hediyeler verildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösemili Çocuklar İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement