LÖSEV 1. Spor Şenliği Başlıyor - Son Dakika
Güncel

LÖSEV 1. Spor Şenliği Başlıyor

LÖSEV 1. Spor Şenliği Başlıyor

LÖSEV tarafından bu yıl 1. düzenlenecek olan "Lösev Spor Şenliği" Cumartesi günü Lösemili Çocuklar Ana ve İlk Okulumuzda hayata geçecek.

11.04.2014 15:50  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LÖSEV olarak Lösemi canavarını yenen spor ruhlu çocuklarımızın içinde yer alan barış, dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygı gibi birleştirici unsurlarla kişisel gelişimlerinde fayda sağlamayı hedeflemekteyiz. Farklı sporlarda dereceye giren çocuklarımız, ülkemizi Rusya ve Polonya'da düzenlenecek Onkoloji olimpiyatlarına temsil edecekler.

Atletizm, Satranç, Masa Tenisi ve Yüzme sporlarında heyecan ile yarışacak çocuklarımızdan dereceye girenler 9 - 23 Haziran 2014 tarihinde Rusya, 21-24 Ağustos tarihlerinde ise Polonya'da gerçekleşecek onkoloji oyunlarında madalya için yarışacaklar.

Daha önce Polonya'da Fundacja Spe?nionych Marze? isimli kuruluş tarafından organize edilen Onco Olympic Games - Onkoloji Olimpiyatlarına iki kez katılan LÖSEV'li gençlerimiz 2008 ,2010 yılında yüzme, futbol ve masa tenisi ve atletizm dallarında gurur verici derecelerle ülkemize dönmüşlerdir.

2011 ve 2013 yıllarında ise Gift of Life tarafından Moskova'da düzenlenen Onkoloji oyunlarında çocuklarımız yine yüzme, masa tenisi, santranç ve futbolda ülkemizi başarı ile temsil ederek göğsümüzü kabartmıştır.

Dileyen kişi veya firmalar Lösev'in Onkoloji olimpiyatlarına sponsor olarak katkı sağlayabilirler.

Yaptığı islerle kısa zamanda duyarlı kişi ve firmaların güvenini kazanmayı başarmış olan Vakfımızın lösemi alanındaki çalışmaları ve uluslararası başarıları ülkemiz sınırlarını asmaya başlamış, 2007 yılında Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi Özel Danışmanlık Statüsüne Sahip Sivil Toplum Kurulusu olmuştur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LÖSEV 1. Spor Şenliği Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement