Lösev'den 100 Aileye Kırmızı Et Yardımı - Son Dakika
Yerel

Lösev'den 100 Aileye Kırmızı Et Yardımı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Eskişehir Ofisi, kentte yaşayan lösemili çocuklar ve ailelerine kırmızı et ve ürünleri yardımında bulundu.

25.12.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Eskişehir Ofisi, kentte yaşayan lösemili çocuklar ve ailelerine kırmızı et ve ürünleri yardımında bulundu.

Vakfın Sosyal Hizmetler Birimi görevlisi Elif Kahraman Coşkun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehir'de 100'ün üzerinde ihtiyaç sahibi lösemili çocuk ve ailelerine kırmızı et ve et ürünü yardımı yaptıklarını söyledi.

Vakfın yapılan yardımlarla hastalığı yenmeye çalışanlara umut olduğunu ifade eden Çoşkun, şöyle konuştu:

Bugün bizlere yapılan kırmızı et bağışlarını, ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtmak için buradayız. Eskişehir'de 100'ü aşkın ailemiz var. Lösemi teşhisi konmuş çocuk hastalarımız, kanserle mücadele eden çocuk ve yetişkin hastalarımıza yardım edebilmek için buradayız.  Yardımda bulunan herkese teşekkür ediyoruz."

Ailelere verilen yardım paketinde 15 kilograma yakın kırmızı et ve ürünlerinin bulunduğunu belirten Coşkun, "Paketimiz kaliteli etlerden oluşuyor. İçinde antirikot, kuşbaşı ve kıymalık etimiz mevcut. Ofisimiz artık faal olarak hizmet veriyor. Gönüllülerimiz ve bağışta bulunan yardım severler büromuzu zaten sıklıkla ziyaret ediyorlar. Bağışlarla ayakta duran bir kurum olduğumuz için, tüm gönüllülerin desteklerinin devam etmesini diliyorum" dedi.

Sevgihan Elci, 8 yaşındaki lösemili kızı Sudenaz için geldiğini ve vakıf çalışanlarına minnettar olduklarını bildirdi.

Kızının tedavisinin 4 yıldır devam ettiğini anlatan anne Elci, "Bu süre zarfında LÖSEV hep yanımızda oldu, olmaya da devam ediyor. Elimizi uzattığımız her yerde vakfımızın olması bize büyük umut veriyor. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz. Gıda, oyuncak, kıyafet gibi çocuğumuzun tüm ihtiyaçlarını LÖSEV karşılıyor. Tüm gönüllülere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösev'den 100 Aileye Kırmızı Et Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement