Lösev'den Binlerce Aileye Yardım Kolisi - Son Dakika
Yerel

Lösev'den Binlerce Aileye Yardım Kolisi

Lösev\'den Binlerce Aileye Yardım Kolisi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV); Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 16.000’i aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştırıyor.

07.07.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV); Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 16.000'i aşkın lösemili ve kanserli çocuk ve ailesine içerisinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pek çok ihtiyaç malzemesi bulunan yardım kolileri ulaştırıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, yardımlaşma duygusunun farklı bir anlam kazandığı Ramazan ayı boyunca tüm ailelerini kucaklayacak vedeğerli bağışçıların destekleriyle onları yalnız bırakmayacak.

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklar ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek,onlarla bir arada olarak moral kazanmalarını sağlamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen iftar yemekleri de yine Ramazan ayı içerisinde yer buluyor. LÖSEV Ramazan Ayı boyunca yüzlerce lösemili çocuk ve ailesiyle iftar yemeklerinde buluşarak hem moral verecek, hem sıkıntılarını yakından dinleyerek kalıcı çözümler getirecek.

LÖSEV İYİLİKLER TIRI RAMAZAN'DA DA YOLLARDA!

Yardım kolileri yüklü LÖSEV İyilikler Tırı da ailelere ihtiyaçlarını ulaştırmak üzere Türkiye'nin dört bir yanını il il dolaşaraktüm ailelerine yardımlarını birebir elden ulaştırıyor, bu sayede binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldürüyor. Tırda ailelerin ihtiyacı olacak gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa, iğneden ipliğe her ürün bulunuyor ve aileler ihtiyaçlarını buradan temin edebiliyorlar.

Ramazan ayı boyunca iletilmek üzere birçok temel ihtiyacın yer aldığı koli seçeneklerinde et ve et ürünleri de bulunuyor. LÖSEV'e kayıtlı ailelere gönderilmek üzere koli almak isteyenler, Acil Yardım Kolisi, Küçük Aile Kolisi, Gülen Aile Kolisi, Büyük Mutlu Aile Kolisi olmak üzere hazırlanan bağış kolisi seçeneklerine yönelik detaylı bilgilere www.losev.org.tr sitesinden ulaşabiliyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösev'den Binlerce Aileye Yardım Kolisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement