Lucescu'nun Takımı Zenit, Uzatma Dakikalarında Yediği 2 Golle Mağlup Oldu - Son Dakika
Spor

Lucescu'nun Takımı Zenit, Uzatma Dakikalarında Yediği 2 Golle Mağlup Oldu

Lucescu\'nun Takımı Zenit, Uzatma Dakikalarında Yediği 2 Golle Mağlup Oldu

Rusya Ligi'nde FC Krasnodar, Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit St. Petersburg'u uzatma dakikalarında bulduğu gollerle 2-1 yendi.

27.11.2016 23:37  Güncelleme: 21:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rusya Premier Ligi'nde Türk iş adamı Bahattin Demirbilek'in de yöneticiliğini yaptığı FC Krasnodar, Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit St. Petersburg takımını uzatmalarda bulduğu gollerle 2-1 mağlup ederek Rumen çalıştırıcıya büyük bir şok yaşattı.

SON DAKİKALARDA YIKILDI

Karşılaşmanın ilk yarısında taraflar birbirine üstünlük sağlayamazken, soyunma odasına 0-0'lık skorla girildi. İkinci yarısı da aynı tempo ile devam eden maçın son beş dakikasına girilirken Türk futbol severlerin yakından tanıdığı Rumen teknik adam Mircea Lucescu vites yükseltti ve 86'ncı dakikada Artem Dzyuba ile 0-1 öne geçti. 90'ıncı dakikadan itibaren ev sahibi oyuna ağırlığını koydu ve önce Marat Izmailov ile skora eşitlik getirdi ardından da Tornike Okriashvili ile galibiyet golünü buldu.

LUCESCU İKİNCİ SIRADA KALDI

Lucescu'nun takımı aldığı bu şok mağlubiyetle 31 puanda ve ikinci sırada kalırken, FC Krasnodar ise puanını 27'ye çıkararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Krasnodar, turu şimdiden garantilemiş durumda.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Lucescu'nun Takımı Zenit, Uzatma Dakikalarında Yediği 2 Golle Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement