Luis Enrique: Arda Turan'ı Kiralamıyoruz - Son Dakika
Spor

Luis Enrique: Arda Turan'ı Kiralamıyoruz

Luis Enrique: Arda Turan\'ı Kiralamıyoruz

Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique, Arda Turan'ı bırakmayacaklarını söyledi.

20.07.2015 10:02  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıkları için Amerika Birleşik Devletleri'ne giden Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique, Arda Turan'ı bırakmayacaklarını dile getirdi.

LOS ANGELES GALAXY İLE HAZIRLIK MAÇI

Barcelona,Uluslararası Şampiyonlar Kupası Turnuvası'nın ilk ayağı Los Angeles'e bugün öğleden sonra ulaşırken, İspanyol ekibi ilk hazırlık maçını salı günü Los Angeles Galaxy ile oynayacak. Otele gelir gelmez basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Luis Enrique ve kaptan Iniesta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. DHA temsilcisi Barbaros Tapan, Luis Enriquie'ye Arda Turan'ın takıma katılmasını, uyumunu, beklentilerini ve ocak ayına kadarki durumunu sordu.

"ARDA'YI KİRALAMIYORUZ"

Luis Enrique verdiği cevapta; "Arda'nın takıma katılmasından çok memnunum, bizim için çok önemli bir transfer oldu. Arda kendisini ispatlamış çok başarılı bir oyuncu, maalesef FIFA'nın verdiği karar sebebiyle ocak ayına kadar faydalanamayacağız, fakat bu süre zarfında Arda kesinlikle takımda kalacak, kiralamayı düşünmüyoruz. Takıma alışması, arkadaşları ile kaynaşması bizim için çok önemli. Bizim çok geniş bir kadromuz var onun yokluğunda diğer arkadaşları görev yapacak bunun için de şanslıyız." dedi.

Öte yandan Barcelona takımı ile Los Angeles'a gelen Arda Turan'ı yakın arkadaşı ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman karşıladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Luis Enrique: Arda Turan'ı Kiralamıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • keko: yeter artık yokmu başka haber ortaklığınızmı var bunla 0 0 Yanıtla
    ÖZ: ne o kıskandın mı dingil 3 1

Advertisement