Lüleburgazspor, Bölgesel Amatör Lige Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Lüleburgazspor, Bölgesel Amatör Lige Veda Etti

Lüleburgazspor, oynadığı Bozcaadaspor maçıyla lige veda ederken, futbolcular maç başlarken bir dakikalık oturma eylemi yaptı.

21.04.2014 16:59  Güncelleme: 17:17

KIRKLARELİ (AA)- Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor, oynadığı Bozcaadaspor maçıyla lige veda ederken, futbolcular maç başlarken bir dakikalık oturma eylemi yaptı.

Lüleburgaspor Kulübü Başkanı Ogün Yüzen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Bölgesel Amatör Ligi'ne veda ettikleri için çok üzgün olduklarını belirtti.

Lüleburgazspor'un önümüzdeki yıl Süper Amatör Lig'de oynamaya devam edeceğini belirten Yüzen, "Sahamızda Bozcaadaspor takımı ile yaptığımız maçta oyuncularımız Lüleburgaz halkının takıma destek vermemesinden dolayı, ligden düşüşü protesto etmek için oyun başlarken bir dakikalık oturma eylemi yaptılar. Geçmişimizde Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi takımları yenerek başarılar elde eden Lüleburgazspor ne yazık ki bugün Bölgesel Amatör lig'den düştü. Üzgünüz ama biz Lüleburgaz'ı üst sıralara taşımak için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüleburgazspor, Bölgesel Amatör Lige Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement