Lyon Başkanı: Fenerbahçe ile Hazırlık Maçını Tekrar Düşüneceğiz - Son Dakika
Spor

Lyon Başkanı: Fenerbahçe ile Hazırlık Maçını Tekrar Düşüneceğiz

Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un başkanı Jean Aulas, "İstanbul'daki olaylar, Fenerbahçe ile İstanbul'da oynayacağımız özel maçla ilgili kendimize sorular sormamız gerekiyor" dedi.

29.06.2016 22:12

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un Başkanı Jean-Michel Aulas, Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacaklarını ve bu sırada sarı-lacivertli yetkililerle transfer görüşmesinde de bulunacaklarını söyledi.

Sarı-lacivertlilerin, Lyon'dan bazı oyuncuları izlediğini belirten Aulas, "16 Temmuz'da Süper Lig'i 2. sırada bitiren Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapacağız. Bizim oyuncularımızdan bazılarının transferini düşünüyorlar, bizi İstanbul'a çağırdılar" dedi.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLA İLGİLİ SIKINTI VAR

İstanbul'daki terör olayına da değinen Başkan, "İstanbul'daki olaylar, Fenerbahçe ile 16 Temmuz'da İstanbul'da oynayacağımız özel maçla ilgili kendimize bazı sorular sormamızı gerektiriyor" sözlerini kullandı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Lyon'dan hangi futbolculara talip olduğu konusunda bilgi vermekten kaçınan Aulas, görüşme yapacaklarını ise itiraf etti.

(Kaynak: Sporx)

Lyon Başkanı: Fenerbahçe ile Hazırlık Maçını Tekrar Düşüneceğiz
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Lyon Başkanı: Fenerbahçe ile Hazırlık Maçını Tekrar Düşüneceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gelde gülme: fransa türkiyeden daha mı güvenli imiş ki? 0 0 Yanıtla
  • Kasap: Gelme be adam! Basinin da bunu haber yapması hoş değil. Gelmeyen gelmesin 0 0 Yanıtla

Advertisement