Maaş Zammını Bayrak Yıkayarak Protesto Ettiler - Son Dakika
Güncel

Maaş Zammını Bayrak Yıkayarak Protesto Ettiler

Adalet Büro-Sen üyesi bir grup, hakim ve savcıların ekonomik haklarında yapılacak iyileştirmeyi Adalet Bakanlığının bayrağını yıkayarak protesto etti.

13.09.2014 15:09  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Büro-Sen üyesi bir grup, hakim ve savcıların ekonomik haklarında yapılacak iyileştirmeyi Adalet Bakanlığı'nın bayrağını yıkayarak protesto etti.

Adalet Bakanlığı Ek Binası önünde toplanan grup adına basın açıklaması yapan Adalet Büro-Sen Genel Başkanı Ömer Ali Kalemoğulları, personelin sorunlarının çözülmesi için Adalet Bakanlığı ile görüştüklerini, ancak hüsrana uğradıklarını söyledi.

Hakim ve savcıların özlük haklarının iyileştirilmesi ile maaşlarının zam yapılmasını için yürütülen çalışmalara tepki gösteren Kalemoğulları, "Aynı iş yoğunluğunu taşıyan hakim ve savcılarımıza iyileştirme yapılmasına karşı değiliz fakat aynı iyileştirmenin personele de yapılması adaletin kaçınılmaz bir gereği olacaktır" değerlendirmesini yaptı.

Kalemoğulları, bakanlığın kendilerini duymaması halinde iş yavaşlatma ve iş bırakma eylemlerine devam edeceklerini kaydetti.

Açıklamanın ardından bakanlığın önüne siyah çelenk bırakan sendika üyeleri, Adalet Bakanlığı'nın bayrağını, "lekelendiği"ni ileri sürerek yıkadı. Ayrıca üyeler, üzerinde "Adalet ölmüştür ruhuna Fatiha" yazılı, mezar taşı şeklindeki pankartı bakanlık bahçesine diktiler. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maaş Zammını Bayrak Yıkayarak Protesto Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement