Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak: "Herkes köpek gibi koştu.

07.12.2014 22:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-0 yendikleri maçta çok iyi oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Veli, çok mutlu olduklarını belirterek, "İnanılmaz bir mücadele sergiledik. Taraftarın desteği inanılmazdı. Sahada basmadık yer bırakmadık. İkili mücadelelerde, ikinci toplarda iyiydik. Herkes köpek gibi koştu. Maçı hakkettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Uzun süredir taraftarların stadı doldurduğu bir atmosfer yaşamadıklarını aktaran Veli, takımına kazandırdığı ilk golle ilgili olarak, "Top kısa düştü. Özer'le girdiğim ikili mücadeleyi kazandım. Biraz da şansla topu aldım. Vurduktan sonra gol olacağını hissettim. Şansım da vardı. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Cenk ve Olcay'ın görüşleri

Siyah-beyazlı takımın 3. golünü kaydeden Cenk Tosun, Trabzonspor karşısında maça çok iyi başladıklarını dile getirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kazandığı bir haftada bu maçın öneminin daha da arttığını aktaran Cenk, "Liderlik için önemli bir galibiyetti. Maçı 90 dakika boyunca domine ettik. Taraftarımız bizim her zaman itici gücümüz. Konya'da müthiş bir stat var. Bize İnönü'yü hatırlattılar. 3 puanı onların itici gücü getirdi" şeklinde konuştu.

Siyah-beyazlı futbolcu Olcay Şahan ise ilk dakikadan itibaren kazanma isteklerini sahaya yansıttıklarını anlatarak, rakibe pozisyon vermeden galip geldiklerini kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement