Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Osmanlıspor'a 2-0 kaybeden Samsunspor'da, teknik direktör Erhan Altın, mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu, futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyledi.

30.04.2015 20:15

PTT 1. Lig'de sahasında Osmanlıspor'a 2-0 kaybeden Samsunspor'da, teknik direktör Erhan Altın, mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu, futbolcuların iyi mücadele ettiğini söyledi.

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça iyi başlamalarına rağmen konsantrasyon eksikliğinden dolayı son dakikalarda gelen iki gole engel olamadıklarını belirtti.

Maç içerisinde pozisyonlar bulmalarına rağmen değerlendiremediklerini ifade eden Altın, "Muhteşem oynadık ama iyi futbola puan vermiyorlar. Birazcık konsantrasyon eksikliğinden goller yedik. Böyle kayıplar bizi de taraftarlarımızı da olumsuz etkilemesin. Hedefimiz doğrultusunda gideceğiz. Sonunda mutlu sona ereceğiz. Bu mağlubiyeti ben üzerime alıyorum ama futbolcularımı kimse eleştirmesin, onlar ellerinden geleni yaptı" değerlendirmesinde bulundu.

Osmanlıspor cephesi

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise Samsunspor maçından aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

"Samsun'a üç puan düşüncesiyle gelmiştik" diyen Tütüneker, "Son haftalarda gol atamama sıkıntımız vardı. Samsunspor karşısında bu sıkıntımızı gidermek zorundaydık. Gol yollarında istediğimizi yaptık ve iki gol bularak galibiyeti aldık. İlk yarı biraz tutuk olmamıza rağmen ikinci yarı iyiydik. Samsunspor gibi zor deplasmandan üç puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement