Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, kendi sahalarında 5 - 3 kazandıkları Bucaspor maçına ilişkin, "Maçı çevirmesini bildik, bu galibiyeti canım anneciklerimize armağan ediyorum" dedi.

10.05.2015 19:50

PTT 1. Lig'de Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, kendi sahalarında 5 - 3 kazandıkları Bucaspor maçına ilişkin, "Maçı çevirmesini bildik, bu galibiyeti canım anneciklerimize armağan ediyorum" dedi.

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, bu maçın zorlu geçeceğini çok iyi bildiklerini söyledi.

İlk yarıda 3 - 1 geriye düştüklerini, ancak ilk yarının son dakikasında buldukları golle devreyi 3 - 2 yenik kapattıklarını hatırlatan Altın, "Bu maçı kazanacağımızı biliyorduk. İlk yarı iyi organize olamadık, arka tarafta çok alan bıraktık. Bucaspor bunları değerlendirdi ve biz 1 - 0 öndeyken 3 - 1 maçı getirdi. İlk yarı 3 -2 bitti. Oyuncularıma hedefimiz olduğunu söyledim ve 'çıkın tarihe geçin' dedim, nitekim de öyle oldu" diye konuştu.

İkinci yarı yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirdiklerini ve maçı 5 - 3'e getirdiklerine dikkati çeken Altın, "Futbolcularıma çok teşekkür ediyorum. Hedefimizi bir hafta daha ileriye taşıdık. Çok iyi futbol takımımız var, hem kalite yönünden hem de futbol mantalitesi bakımından. Bu stresi kaldırmak kolay değil. Şükürler olsun bu maçı çevirmesini bildik, bu galibiyeti canım anneciklerimize armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

Bucaspor cephesi

Bucaspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in yerine basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Cevdet Çapar, Samsun'a puan ya da puanlar almaya geldiklerini ancak başaramadıklarını kaydetti.

İlk yarı maçı kazanacak skoru bulduklarını ifade eden Çapar, "3 - 1 üstünlük sağladık, daha sonra 4 tane net pozisyon yakaladık. Bunları değerlendiremedik. İlk yarı son dakikasında Samsunspor skoru 3 - 2'ye getirdi. İkinci yarının hemen başında rakibimiz golü bulunca oyun tamamen koptu. Özelikle ikinci devre Samsunspor biraz daha iyi futbol oynadı. Ama elimizdeki maçı kaybettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Çapar, teknik Direktör Levent Eriş'in kendi taraftarlarıyla maç sonu sözlü tartışma yaşadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement