Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Manisaspor'u 3-1 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

17.09.2016 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 4. haftasında sahasında Manisaspor'u 3-1 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Mustafa Kaplan, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Mustafa Kaplan, kadrodaki oyuncu grubuyla çalıştığı için son derece mutlu olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu belirtti.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu savunan Kaplan, "Bizi 90 dakika destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hem başkanımıza hem de yönetim kurulumuza bizlerle oldukları için teşekkür borçluyum. Başkanımız Mustafa Bozbağ'ın bana inanarak bu kapıyı açması dolayısıyla son derece mutluyum. Giresunspor olarak bugün herkes gördü, hiç korkmayan hocası, başkanı, taraftarı ve oyuncu grubu var." dedi.

Mustafa Kaplan, Manisaspor karşısında ortaya koydukları futbolu sezonun genelinde sergilemeleri halinde ligde ses getireceklerine inandığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı.

"İyi çalışıyoruz ve takımımız iyi oyunculardan kurulu. Birinci, ikinci ve üçüncü bölge geçişlerini yapan takımlar her zaman kazanır. Skor 2-1 olduktan sonra da hücum oyuncusu çıkardım ve sahaya yine hücum oyuncusu sürdüm. Korkak bir hoca değilim. Taraftar desteğini aldığımızda her takımı yeneriz. Bütün çalışmalarımız, rakip kim olursa olsun galibiyet üzerine. İçeride 2'de 2 yaptık. Deplasmanda 2 beraberlik aldık, 4 puan bıraktık."

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Sorumlusu Hasan Akçaylı ise karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili oynadıklarını kaydetti.

Giresun deplasmanının çok zor olduğunu bildiklerine dikkati çeken Akçaylı, "Oyuna, ikinci bölgede kazandığımız toplarla, kanatlara çabuk top taşıyarak ve rakibin boş alanlarını kullanma arzusuyla başladık. İstekler her zaman olmuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Hasan Akçaylı, ilk yarı baskı altında kaldıklarını ve istedikleri futbolu oynayamadıklarını belirterek, "İkinci yarıda dengeyi kurduk. İyi mücadele oldu. Oyuncularımı ikinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Bundan sonraki süreçte Giresunspor'a başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement