Kılkışlı: Göztepe Müsabakasına Lider Olarak Gideceğiz - Son Dakika
Yerel

Kılkışlı: Göztepe Müsabakasına Lider Olarak Gideceğiz

Kılkışlı: Göztepe Müsabakasına Lider Olarak Gideceğiz

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Kılkışlı, "Hafta sonu İzmir'de oynayacağımız Göztepe müsabakasına lider olarak gideceğiz" dedi.

08.10.2014 22:47  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Mehmet Kılkışlı, "Hafta sonu İzmir'de oynayacağımız Göztepe müsabakasına lider olarak gideceğiz. Burada alacağımız puan ve puanlarla ligi ilk iki içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kılkışlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, MKE Ankaragücü müsabakasında alınan 2-0 galibiyetle liderliğe yükseldiklerini hatırlattı.

Oyuncuları almış oldukları başarıdan dolayı kutladığını belirten Kılkışlı, "Önemli olan olan ligin 7 haftasında lider olmak değil lig sonunda lider olmaktır. Hafta sonu İzmir'de oynayacağımız Göztepe müsabakasına lider olarak gideceğiz. Burada alacağımız puan ve puanlarla ligi ilk iki içerisinde bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

Ankaragücü müsabakasından galibiyetle ayrıldıklarından dolayı camia olarak çok mutlu olduklarını aktaran Kılkışlı, maç boyunca takımı destekleyen taraftara teşekkürlerini iletti.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu da "Her iki takım adına zor bir maçtı. Kısıtlı bir kadromuz var. Sık sık oynanan maçlar kadromuzun kısıtlı olmasından dolayı takımızı olumsuz etkiliyor. Buna rağmen sahada tüm çabayı göstererek bizlere galibiyeti armağan eden oyuncularımızı kutluyorum. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Göztepe deplasmanına lider olarak gidiyoruz. Oradan puan ve puanlar alarak lider olarak dönmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kılkışlı: Göztepe Müsabakasına Lider Olarak Gideceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement