Maçka'da Halk Gününe Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Maçka'da Halk Gününe Büyük İlgi

Maçka\'da Halk Gününe Büyük İlgi

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın, düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Halk günü’ uygulamasından vatandaşlar memnun.Maçka Belediye Başkanlığınca haftanın her Çarşamba günü sabah 08:00 ile 17:30 arasında halk günü uygulaması ile vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Koçhan, bütün sıkıntıları dinliyor.

10.03.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'ın, düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Halk günü' uygulamasından vatandaşlar memnun.

Maçka Belediye Başkanlığınca haftanın her Çarşamba günü sabah 08: 00 ile 17: 30 arasında halk günü uygulaması ile vatandaşları makamında ağırlayan Başkan Koçhan, bütün sıkıntıları dinliyor.

Gelen talepler üzerine hemen gerekli müdürlüklere talimatlar veren Başkan Koçhan, "Biz zaten her zaman vatandaşımızın yanındayız. Göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımız rahatlıkla gelip sıkıntılarını anlatabiliyordu. İlçemizde ki mahalle sayısının fazla olması sebebiyle vatandaşlarımızın yoğun taleplerini halk günü kapsamında bizzat alarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bütün vatandaşlarımızda halk günü kapsamında bizleri ziyaret edebilir. Zira bizim kapımız her zaman vatandaşlarımıza açıktır" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maçka'da Halk Gününe Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement