Maçka'daki Terör Saldırısı - Operasyonlar Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Maçka'daki Terör Saldırısı - Operasyonlar Devam Ediyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İlçe merkezinde bir kişinin polisle tartışmasını teröristin yakalandığı şeklinde yorumlayan bir grup vatandaşın olay yerine koşması Polislerin durumu vatandaşlara anlatması üzerine kalabalığın dağılması Operasyonların devam etmesi Maçka'daki terör saldırısı Güvenlik güçlerince bölgede başlatılan operasyonlar devam ediyor Maçka'da 3 polisin şehit olduğu, 4 polis memuru ve bir sivil vatandaşın yaralandığı terör saldırısının ardından güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar devam ediyor.

19.07.2016 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İlçe merkezinde bir kişinin polisle tartışmasını teröristin yakalandığı şeklinde yorumlayan bir grup vatandaşın olay yerine koşması

Polislerin durumu vatandaşlara anlatması üzerine kalabalığın dağılması

Operasyonların devam etmesi Maçka'daki terör saldırısı

Güvenlik güçlerince bölgede başlatılan operasyonlar devam ediyor

Maçka'da 3 polisin şehit olduğu, 4 polis memuru ve bir sivil vatandaşın yaralandığı terör saldırısının ardından güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar devam ediyor.

Saldırının ardından dağlık alana kaçan terörist grubun yakalanması amacıyla bölgede operasyon başlatan özel harekat ve terörle mücadele şube müdürlükleri ile jandarma ekipleri, dağlık alandaki bölgeleri kontrol altına aldı. Teröristlerin kaçma ihtimalinin yüksek olduğu güzergahlarda arazi taraması yapan güvenlik güçlerine, özel eğitimli köpeklerin de eşlik ettiği öğrenildi.

Zaman zaman dağlık alandan silah sesleri yükselirken, ilçe merkezindeki vatandaşların da kendilerine güvenli bir alan bulmaya çalıştığı gözlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve çevresinde bekleyişine devam eden kimi vatandaşların, üzerinde "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" yazılı tişörtler giydikleri görüldü.

Emniyet birimlerine gelen şüpheli araç istihbaratı doğrultusunda ilçe girişindeki karayolu trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 20 dakikalık bekleyişin ardından polis ekipleri yolu yeniden ulaşıma açtı.

Öte yandan, ilçe merkezinde bir kişinin polisle tartışmasını teröristin yakalandığı şeklinde yorumlayan bir grup vatandaş olay yerine koştu. Polislerin durumu vatandaşlara anlatması üzerine kalabalık dağıldı.

Bu arada, jandarma yetkilileri, çatışmanın gerçekleştiği alanı gören Kozağaç köyü Bayraktepe mevkisinde incelemede bulundu.

Maçka\'daki Terör Saldırısı - Operasyonlar Devam Ediyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maçka'daki Terör Saldırısı - Operasyonlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement