Maçta Düştü, Başı Saha Kenarındaki Betona Çarptı - Son Dakika
Güncel

Maçta Düştü, Başı Saha Kenarındaki Betona Çarptı

Maçta Düştü, Başı Saha Kenarındaki Betona Çarptı

Tokat'ta amatör futbol maçında Niksar Belediyespor oyuncuları, 18 yaşındaki Okan Yılmaz, ikili mücadele sırasında düşünce başını saha kenarındaki tel örgülerin sabitlenmesi için altında bulunan beton duvara çarparak yaralandı.

24.01.2015 15:33

Tokat'ta amatör futbol maçında Niksar Belediyespor oyuncuları, 18 yaşındaki Okan Yılmaz, ikili mücadele sırasında düşünce başını saha kenarındaki tel örgülerin sabitlenmesi için altında bulunan beton duvara çarparak yaralandı.

Tokat'ta 1'inci Amatör Futbol Ligi B grubunda Beşörenspor ile Niksar Belediyespor, Uzunburun sentetik sahada karşı karşıya geldi. Her iki takım için büyük önem taşıyan karşılaşmanın ilk yarısını Niksar Belediyespor 1-0 önde kapadı. Karşılaşmanın 70'nci dakikada taç çizgisi kenarında rakip futbolcu ile mücadeleye giren Niksar Belediyespor'un orta saha oyuncusu Okan Yılmaz yerde kalarak, taç çizgisinin hemen yanına bulunan beton duvara kafasını çarptı. Yerden kalkamayan talihsiz futbolcuya ilk müdahaleyi sağlık görevlisi yaptı. Okan Yılmaz'ın hastaneye sevkine karar verilince, ambulans çağrıldı. Sedyeye koyulan Okan Yılmaz, ambulansla Tokat Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Başına 3 dikiş atılan futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Niksar Belediyespor'un 1-0 kazandığı maçtan sonra açıklama yapan takım antrenörü Dursun Toprak, Okan Yılmaz'ın kafasını beton duvara çarparak sakatlandığını belirterek, "Saha kenarlarında korumalar var ama görevini yitirmiş. Arkadaşımız kenardaki betona başını vurunca yaralandı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün acilen buna önlem alması gerekiyor, bu şartlarda burada futbol oynanmaz. Daha kötü bir şey de olabilirdi. Haber geldi, Allah'tan bir şey yok" dedi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Okan Yılmaz ise, "Sahanın kenarları beton. Arkadaş beni itince düştüm, başımı betona vurdum, boynum ağrıdı" diye konuttu.

Saha kenarında betonların bulunduğu bölümlerin sünger kaplamalar ile kapatıldığı, ancak zamanla bazı bölümlerinin döküldüğü görüldü. - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maçta Düştü, Başı Saha Kenarındaki Betona Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement