Madde Kullanımına Tiyatroyla Dikkat Çekecekler - Son Dakika
Kültür Sanat

Madde Kullanımına Tiyatroyla Dikkat Çekecekler

Madde Kullanımına Tiyatroyla Dikkat Çekecekler

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Madde Bağımlılığı ile Mücadele Topluluğu, madde bağımlılığının zararlarını anlatan "Kayıp Hayatlar" adlı tiyatro oyununu öğrenciler için ücretsiz sahneleyecek.

04.04.2015 23:15  Güncelleme: 23:46

Tiyatronun görselliğinden faydalanılarak gençlerin madde kullanımının zararları konusunda aydınlatılması amaçlanan tiyatro etkinliği, 9 Nisan Saat 19:00'da MEÜ Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Ahmet Çapuroğlu, Musa Bölükbaşı, Emine Topçu, Arda Ersel, Engin Özeler, Esra Dursun, Ferhat Dündar, İlayda Genç, Merve Tut, Muhammet Cuma, Ömer Bülbül ve Özcan Dündar'dan oluşan oyuncular, amaçlarının madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında gençlere mesaj vermek olduğunu belirttiler.

MEÜ Madde Bağımlılığı ile Mücadele Topluluğu danışman hocası Öğr.Gör. Sümbüle Köksoy, MEÜ Rektörlüğü bünyesinde kurulan Madde Bağımlılığı ile Mücadele Topluluğu'nun, uzun bir süredir madde kullanımının zararları konusunda tiyatro oyunları ve konferanslar düzenlediklerini söyledi.

Sahneye koydukları oyunla madde kullanımının zararlarına karşı dikkat çekmeye çalıştıklarını belirten oyun yönetmeni Ali Mansuroğlu ise, "9 Nisan Saat 19:00'da Mehmet Tekkanat'ın kaleme aldığı oyunu sahneye taşıyacağız. Herkesi oyunumuza davet ediyoruz" dedi.

Muhabir: Mehmet KOÇAK/ MERSİN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Kültür Sanat Madde Kullanımına Tiyatroyla Dikkat Çekecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement