Mahalle Sakinleri Baz İstasyonlu Evi Bastı - Son Dakika
Güncel

Mahalle Sakinleri Baz İstasyonlu Evi Bastı

Mahalle Sakinleri Baz İstasyonlu Evi Bastı

Eskişehir'de bir apartmanın çatısına kurulan baz istasyonuna tepki gösteren mahalle sakinleri, komşularının evini bastı.

29.07.2015 14:16  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de mahalle sakinleribir, apartmanın çatısına kurulan baz istasyonunu koyan komşularının evini bastı. Baz istasyonu kurduran vatandaş, komşuların yanında yetkililer arayarak, istasyon kaldırılmasını istedi.

20 MAHALLELİ APRTMANIN ÖNÜNE TOPLANDI

Emek mahallesi Anayurt sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatısına baz istasyonu kuruldu. Kurulan baz istasyonu ardından baca şeklinde saklandı. Evin çatısına baz istasyonun kurulduğunu öğrenen mahalle sakinleri duruma tepki göstererek, yetkililere şikayette bulundu. Bunun üzerine baz istasyonu yetkililer tarafından mühürlendi. İstasyonun mühürlenmesi de mahalle sakinlerinin sinirlerinin geçmesine yetmedi. Sabah saatlerinde evin önünde toplanan yaklaşık 20 mahalle sakini, baz istasyonun olduğu evin önüne geldi.

ZARASIZ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Ev sahibinin aşağıya inmesini isteyen mahalle sakinleri, yoksa içeri gireceklerini söyledi. Ardından ev sahibi aşağıya inerek, baz istasyonu yetkililerini aradı. Baz istasyonunun kaldırılmasını isteyen ev sahibi, durumdan komşularının da rahatsız olduğunu söyledi. Komşularına karşı kendini savunan adam, baz istasyonun zararsız olduğunu iddia etti.

"ÇOCUĞUMU TOPRAĞA MI VEREYİM?"

Baz istasyonuna karşı tepkili olan mahalle sakinlerinden Şenay Kaya, "Ben hamileyim. Ben çocuğumu doğurmadan toprağa mı vereyim? İnsanların sağlığını hiç mi düşünmüyorlar? Her şey para mı bu dünyada? Parayı alalım gerisi ne olursa olsun düşüncesi var. Bu halkın sonu ne olacak. Bu kanser olduktan sonra götürüp gömelim. Her şey para demek değildir. Dört kuruş için getirmiş buraya baz istasyonu dikmiş. Değer mi bu kadar insanın vebaline girmeye" dedi.

"O PARAYI ALACAK BİZDE ÇİLESİNİ ÇEKECEĞİZ"

Bir diğer mahalle sakini Esma Özdemir ise, "Buraya baz istasyonu kurmuş. Bizim çocuklarımıza zararı olur. Ama bize 'zararı yok' diyor. O parayı alacak da biz de çilesini mi çekeceğiz? Biz kesinlikle istemiyoruz. Kaldırılmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahalle Sakinleri Baz İstasyonlu Evi Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Arzu Özel: Baz istasyonları en çok hamile ve çocukları etkiliyor. Artık insanların Yaşamları bu kadar ucuz olmamalı... 1 0 Yanıtla
  • Filiz ESEN: Araştırmacılara göre; çocuklarda aşırı manyetik alanların hücrelerin genetik yapılarına zarar verdiğini, insanlarda kanser riskinin ve doğum kusurlarının artmasına ve yetişkinlerde beyin ve kan kanserlerine, üreme özelliklerinin yitirilmesine, kalp sağlığı sorunlarına, stres düzeyinde artışa ve uyku bozukluklarına, kan basıncında artış, başağrısı, baş dönmesi gibi sorunlara neden olduğunu açıklamaktadırlar. 0 0 Yanıtla
  • Filiz ESEN: Bence yanlış düşünüyorsunuz onun yaydığı radyosyonun zararlarını incelemenizi tavsiye ederim. Şirketler Baz istasyonu kurulan binalara 30.00 TL ve bütün fatura masrafları karşılıyorlar. Bunlar hayrına mı yapılıyor... 0 0 Yanıtla

Advertisement