Mahkeme, MHP'de Olağanüstü Kurultay Talebini Kabul Etti (2) (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Mahkeme, MHP'de Olağanüstü Kurultay Talebini Kabul Etti (2) (Yeniden)

Ankara- 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, MHP'de olağanüstü kurultay talebini kabul etti.

08.04.2016 15:44

Ankara- 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, MHP'de olağanüstü kurultay talebini kabul etti. Karar sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Kararı hukuk adına isabetli bir karar, sonuç olarak görmüyoruz. Kararı temyiz ederek bir üst mahkemeye götüreceğiz" derken, MHP'li Sinan Oğan, "Devlet abinin bütün adayları çağırıp bir danışma mekanizması yapmasını bekliyoruz" dedi.

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi, MHP'de olağanüstü kurultay talebini kabul etti. Karar sonrası CNN Türk'e canlı telefon bağlantısı ile bağlanan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Mahkemenin bugün vermiş olduğu kararı hukuk adına isabetli bir karar ve sonuç olarak görmüyoruz. Türkiye'de hukuk yolunun tükenmemezliğini de göz önüne aldığınızda bu kararı temyiz edeceğimizi bir üst mahkemeye götüreceğimizi şimdiden alenen ifade etmek isterim" dedi.

"DEVLET ABİBİNİN BÜTÜN ADAYLARI ÇAĞIRIP BİR DANIŞMA MEKANİZMASI YAPMASINI BEKLİYORUZ"

MHP'de genel başkanlığa adaylığını açıklayan Sinan Oğan karara ilişkin, "Birleşmeler zannediyorum ikinci, üçüncü turda olacak. Üçüncü turda en çok oyu alan kazanacaktır. Birleşmeler muhakkak olacaktır. Biz kendimize ülkücü harekete güveniyoruz. Allah nasip ederse, kurultaydan başarı ile çıkacağımızı düşünüyoruz. Devlet abinin bütün adayları çağırıp bir danışma mekanizması yapmasını bekliyoruz. Kurultayımızda asla bir kavga olamayacaktır. İktidar yürüyüşü için hazırlıklarımıza başlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mahkeme, MHP'de Olağanüstü Kurultay Talebini Kabul Etti (2) (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement