Mahmudiye Mahallesi Bordür Çalışmalarıyla Güzelleşiyor - Son Dakika
Yerel

Mahmudiye Mahallesi Bordür Çalışmalarıyla Güzelleşiyor

Mahmudiye Mahallesi Bordür Çalışmalarıyla Güzelleşiyor

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yapılan planlamayla mahallelerdeki cadde ve sokakların sınırlamalarını bordür taşlarıyla kaplıyor.

17.11.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yapılan planlamayla mahallelerdeki cadde ve sokakların sınırlamalarını bordür taşlarıyla kaplıyor.

Yol kenarlarının kaldırımlarının yapılması işinden önce yollardaki bordür çalışmalarını bitirmek amacıyla çalışan ekipler, ilgili çalışmaları Mahmudiye Mahallesi'nden başlattı. Sapanca İlçesi'nin genelinde sınır bordürleri ve kaldırım düzenlemesi sokak kalmayıncaya kadar periyodik olarak bordür ve kaldırım çalışmalarını sürdüreceklerini belirten yetkiler, bordür çalışmalarını hiç ara vermeden devam ettirerek, önümüzdeki yıl ortalarına kadar yoğun bir çalışma programıyla çalışmaları tamamlayacaklarını ifade ettiler.

Her mevsim dönümünde Sapanca'da yeni yolların açılarak, ilgili yol genişletmelerinin hemen gerçekleştirildiğini belirten ekipler, Mahmudiye Mahallesi'nin bordür ve kaldırım çalışmaları için pilot mahalle olarak belirlendiğini söylediler ve çalışmaların süratle ilçe geneline yaygınlaştırılacağını da kaydettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahmudiye Mahallesi Bordür Çalışmalarıyla Güzelleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement