Mahmut Esat Ortaokulu Futsal Takımı Üçüncülükle Döndü - Son Dakika
Yerel

Mahmut Esat Ortaokulu Futsal Takımı Üçüncülükle Döndü

Mahmut Esat Ortaokulu Futsal Takımı Üçüncülükle Döndü

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futsal Takımı, bölgesel müsabakalarda 3'üncü oldu.

06.03.2014 10:14  Güncelleme: 10:16

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futsal Takımı, bölgesel müsabakalarda 3'üncü oldu.

Yapılan müsabakalarda İTO Şehit Muhterem AK Ortaokulunu 6-1, Özel idare 100. Yıl ilkokulunu 5-1 mağlup ederek grup birinciliği için İsmail Hakkı Tonguç İ.H. Ortaokulu ile yaptığı maçta 2-2 berabere kaldı. Penaltı atışlarında 3-2 mağlup olan takım gruplarda çapraz eşleşme olmadığı için üçüncülük müsabakasına katılmaya hak kazandı. Mahmut Esat Ortaokulu Yıldız Erkek Futsal Takımı B grubunun ikincisi Özel Konya Model Ortaokulu ile yaptığı üçüncülük maçını 10-3 gibi bir skorla geçerek İl Üçüncülüğünü kazandı.

Sportif alanda bir başarı daha kazanan okul 2013-2014 eğitim öğretim yılında 3 bölge birinciliği, 1 bölge ikinciliği, 1 İl ikinciliği ve 1 İl üçüncülüğü kazanarak başarılarını sürdürdü.

Okul Müdürü Necati Koçak süreç içerisinde elde edilen bu başarının tesadüf olmadığı söyleyerek, "Özellikle beden eğitimi öğretmenlerimiz Abdullah Balcı ve Neslihan Kılınç nezaretinde öğrencilerimizin öz verili ve disiplinli çalışmalarının semeresini aldıklarını görmek okulumuzu ve ilçemizi çok mutlu etti. Bu başarının öğrencilerimizin akademik başarılarına da olumlu yönde katkı sağlayacağından hiç kuşkumuz yok. Öğretmen arkadaşlarımı ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mahmut Esat Ortaokulu Futsal Takımı Üçüncülükle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement