Mahmut Uslu: Bizi Siyasetin İçine Çekmesinler - Son Dakika
Spor

Mahmut Uslu: Bizi Siyasetin İçine Çekmesinler

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Mehmet Ali Şahin'in kendilerini muhalefet partilerine benzetmesine sert çıktı, "Bizi siyasete sokmayın, bizi tahrik etmeyin." dedi.

31.08.2015 00:02  Güncelleme: 00:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Antalya spor'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Mahmut Uslu; " Mehmet Ali Şahin, Milli takıma oyuncu vermedidiğimiz için bizi muhalefet partilerine benzetmiş. Bizi tahrik etmesinler. Mehmet Ali Şahin kendi siyasetini yapsın. Bu işlere burnunu sokmasın. Bizi siyasete sokmayın, bizi tahrik etmeyin" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydınlı da, Uslu'nun hemen ardından sporun içine siyaset girmemesi gerektiğini belirtti.

MEHMET ALİ ŞAHİN NE DEMİŞTİ?

"Geçtiğimiz hafta spor kamuoyunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın açıklaması damga vurmuştu ve 'Ben basketbol Milli takımına Fenerbahçe'den oyuncu vermeyeceğim' demişti. Sebebini de açıklamıştı. Bunun gibi Milli hükümet diye değerlendirebileceğimiz seçim hükümetine siyasi partiler karşı çıkmamalıydı, kendi içlerinden davet edilen milletvekilleri olduğunda"

Mahmut Uslu: Bizi Siyasetin İçine Çekmesinler

Son Dakika Spor Mahmut Uslu: Bizi Siyasetin İçine Çekmesinler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • akilli olalim: feberbahçe vatan hainligi yapiyur ne demek milli takima oyuncu vermem,bu vatanin ekmegini yiyin sonra hainlik yapin. 16 49 Yanıtla
    KIRIKKALEKİ: LAN AKP NİN YAPTİGİ NE DUNYANİN EN İYİ BASKETCİLERİNDEN 1İ TURK VE ONU CEMAATCİ DİYE TR KADROSUNA ALMİYOR VE BU LAFİMDAN SONRA SENİN KONUSMA HAKKİN KALMİYOR ANLADİNMİ... 4 1 anti muhalefet: Fenerbahce turkiyede milli takima en cok oyuncu gonderen spor kulubudur bazi buyuk takimlarin o dala ait bransi bile yokkeb fenerbahce milli takima oyuncu yollar vatan haini dedigin kulubu bil 3 1
  • ....: La bunlar devleti fb nin kongre uyesi sandı sanirim devlet terbiyesi almamış 8 25 Yanıtla
  • HOLİGANS: BU MAHMUT VARYA TAM BIR İBN 16 15 Yanıtla
  • Sakarya"lı: Haddini bil be adam.sen kimsin?tahrik olsan ne yazar?bak işine 14 16 Yanıtla
  • bahoz: sonuna kadar haklıdır 19 9 Yanıtla
  • hakikat : ampulculerin hic hoslanmadigi bisey varsa o da gerçekler :) 13 8 Yanıtla
  • vatan sever: fenerbahceyi bu durmlara sokan siz degilmisiniz 9 12 Yanıtla
  • (Fenerbahçeli): Akp yi tehdit ettik akıllı olun sandığa gömülürsünüz dedik 11 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement