Ebru Gündeş'in Makyajsız Hali Çok Beğenildi - Son Dakika
Magazin

Ebru Gündeş'in Makyajsız Hali Çok Beğenildi

Son dönemde daha sade olmayı tercih eden Gündeş, sıfır makyajlı fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Takipçileri ise fotoğrafın altına "Böyle daha güzelsin" yazdı.

04.11.2014 08:56  Güncelleme: 18:10

"Araftayım" isimli albümü büyük ses getiren Ebru Gündeş, makyajsız fotoğrafını yayınladı. Makyajlı haliyle görmeye alışan takipçileri Gündeş'in doğal halini görünce şaşırdı.

"BÖYLE DAHA GÜZELSİN"

Yeni albümü için yüzüne yaptırdığı bakımlardan sonra gençleşen ve yenilenen Gündeş, artık daha sade olmayı tercih ediyor. Ünlü şarkıcının hayranları "Böyle daha güzelsin" mesajlarını attı.

Ebru Gündeş\'in Makyajsız Hali Çok Beğenildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ebru Gündeş'in Makyajsız Hali Çok Beğenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • dak sonika: Makyajı sıfırlamış, reza sen nelere kadirsin 67 7 Yanıtla
  • Ozgur aydin.: Çok guzelsiniz allah sizi bizden ayirmasin. Bir sese sahipsinizki o sesinizi allah dahada guçlendirsin yurt deşinda yani çinde yaşiyoruz ama sizi her halinizle her sesinizle çooook seviyoruz her zaman mutlu olun ve hep evli kalin içten dualarimiz sizinle allah uzun omur versin rebbim. 0 0 Yanıtla
  • Angel: Yüzsüz!!! Yüzünde Nur kalmamış!!! Hangi yüzle bi de ekranlara çıkıyosun..... Rabbim sni ve o kocanı yerle bir etsin!!! Fakirin fukaranın ahı sevdiklerinizden çıksın İnşaAllah!!! 0 0 Yanıtla
  • Hatice: Ebru abla her haliniz başka güzel Makyajlı da çok güzelsiniz makyajsız da çok güzelsiniz 0 0 Yanıtla

Advertisement