Malatya Büyükşehir Farkı, Fark Ediliyor - Son Dakika
Güncel

Malatya Büyükşehir Farkı, Fark Ediliyor

Malatya Büyükşehir Farkı, Fark Ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt ilçesine bağlı Yukarı Kozluk, Aşağı Kozluk, Porgalı grup yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

24.07.2015 11:32  Güncelleme: 11:35

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesine bağlanan yolun 16 kilometrelik bölümünde bakım onarım ve asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi yolun devamında da çalışmalarını sürdürecek.

Kış mevsiminde bölgede zorlu karla mücadele çalışması veren Büyükşehir Belediyesi, yolda dolgu ve eğim düzeltme çalışmaları da yaptı. 150 ton emülsiyonun kullanıldığı grup yolunda, stabilize çalışması yapan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışması bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yollarımız pırıl pırıl oldu

Yapılan çalışmaları değerlendiren vatandaşlar, Malatya Büyükşehir Belediyesine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Zorlu kış şartlarında yollarının büyük bir bölümünün yıprandığını ifade eden vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyemiz Kışın bölgemizde zorlu bir kar mücadelesi verdi. Yıpranan yolumuzun büyük bir bölümü yapıldı. 16 kilometrelik bölüm pırıl pırıl oldu. Şimdi beklentimiz yolumuzun geri kalan bölümünün tamamlanması.

4 mevsim boyunca bölgemizde yapılan çalışmalardan mutlu olduk. Bu hizmetleri inkar edemeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya Büyükşehir Farkı, Fark Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement