Malatya'daki Seçim Kavgası - Son Dakika
Yerel

Malatya'daki Seçim Kavgası

Malatya\'daki Seçim Kavgası

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat: "Yaşanan huzursuzluk, ne ilimize, ne mahallemize ve ne de Yeşilyurtumuza yakışan bir durum değildir"

12.08.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, cumhurbaşkanı seçimi sırasında ilçede çıkan kavgayla ilgili, "Yaşanan huzursuzluk, ne ilimize, ne mahallemize ve ne de Yeşilyurtumuza yakışan bir durum değildir" ifadesini kullandı.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen cumhurbaşkanı seçiminde Sütlüce Mahallesi'nde yaşanan kavga sebebiyle mahalleyi ziyaret eden Polat, olay nedeniyle üzüntü duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"10 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilen cumhurbaşkanı seçimi nedeniyle mahallemizde yaşanan huzursuzluk, ne ilimize, ne mahallemize ve ne de Yeşilyurtumuza yakışan bir durum değildir. Bu tür üzücü olaylar, yanlış anlaşılmalar ve ani hareketler ve komplo teorileri telafisi olmayan sonuçlara sebep olabilmektedir. Çok şükür ki yaşanan bu hadise, büyümeden, daha farklı olaylara sebep olmadan sonuçlanmıştır. Olayların büyümemesi ve üzücü sonuçlara sebep olmaması için aklıselim, sorumluk sahibi kişilerin bu tür durumlarda aktif rol almaları önemlidir."

Yeşilyurt ilçesi Sütlüce Mahallesi'nde cumhurbaşkanı seçimi sırasında çıkan kavgada, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Şahin ve bir vatandaş, taş isabet etmesi sonucu hafif yaralanmıştı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malatya'daki Seçim Kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement