Malatya Değerler Eğitim Projesi - Son Dakika
Yerel

Malatya Değerler Eğitim Projesi

Malatya Değerler Eğitim Projesi

Yeşilyurt Cahide Nebioğlu İlköğretim Okulu’nda Malatya Değerler Eğitim Projesi (MADEP) kapsamında dönem boyunca, sevgi, kardeşlik, doğruluk ve dürüstlük konularının işlendiği bildirildi.

10.04.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilyurt Cahide Nebioğlu İlköğretim Okulu'nda Malatya Değerler Eğitim Projesi (MADEP) kapsamında dönem boyunca, sevgi, kardeşlik, doğruluk ve dürüstlük konularının işlendiği bildirildi.

MADEP Kapsamında "Hoşgörü ve farklılıkları kabullenme konusu işlendi. Cahide Nebioğlu İlköğretim Okulu salonunda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen seminerde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Yücel Doğanşahin, "Zihinlerdeki engel bedendeki engelden önemlidir. İnsanları insan gibi görmek lazım. Fiziksel engeli ile değil, biz engellileri sadece engelimizle görülmekten rahatsızız" ifadelerini kullandı.

Doğanşahin, toplumun özellikle öğrencilerden saygı ve sevgi beklediklerini belirterek, engellilere acımak duygusu ile bakılmaması gerektiğini söyledi. "Toplum olarak özürlülerden faydalanmanın yolları mutlaka aranmalıdır" diyen Doğanşahin, ülkelerin gelişmişliklerinin engellilerden faydalanmasıyla ölçülü olduğunu kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Değerler Eğitim Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement