Malatya Kent Konseyinden İstişare Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Malatya Kent Konseyinden İstişare Toplantısı

Malatya Kent Konseyi, kentte faaliyet gösteren bazı yardım dernekleriyle istişare toplantısı düzenledi.

25.01.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Kent Konseyi, kentte faaliyet gösteren bazı yardım dernekleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, yazılı açıklamasında, yardımlar konusunda sorumluluk üstlenmiş kurumlarla ortak akıl yürütmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kimi ihtiyaç sahibi ailelerin birden çok dernekten yardım aldığını, bu durumun önüne geçmek için ortak data oluşumunun önemli olduğunu aktaran Pektaş, yardım dernekleri ile yapılacak istişareler sayesinde derneklerin birbirlerinden haberdar olacaklarını ve bu sayede hayrı çoğaltmak ve derneklerin birbirlerine destek olmalarını sağlama adına önemli bir adım atabileceklerini kaydetti.

Doğru zamanda, doğru kişilere ulaşmayı amaçladıklarını bildiren Pektaş, "Ortak aklı çerçevesinde oluşturacağımız yardım kültürü kentimiz için büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Toplantıda, İyilik Der Başkanı Mehmet Aslan, Taştepe Yardım Derneği Başkanı Yahya Dayan, Himyaç Der Başkanı Ece Budan, Bir Damla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayşe Eroğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Taha Güzel, Kızılay Derneği Başkanı Umut Yalçın, Hanızeli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Sevcan Uzundere, Malatya Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Abdulkadir Doğan da konuşma yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Malatya Kent Konseyinden İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement