Malatya Park 'Basketbol Her İlde' Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Spor

Malatya Park 'Basketbol Her İlde' Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı

Malatya Park \'Basketbol Her İlde\' Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği “Basketbol her ilde” organizasyonunun son durağı Malatya Park Alışveriş Merkezi oldu.

14.06.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun düzenlediği "Basketbol her ilde" organizasyonunun son durağı Malatya Park Alışveriş Merkezi oldu.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı seçilen eski basketbolcu Harun Erdenay'ın Federasyon Başkanı olur olmaz yaptığı ilk işlerden biri olan ve basketbol sevgisini her ile aşılamak için başlatılan "Basketbol her ilde" organizasyonu daha önce üç ilde yapılırken etkinliğin dördüncü ayağı Malatya Park'ta yapıldı. Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlar hem eğlendi hem de kurulan stantlarda attıkları her isabetli basketler sonucu basketbol topu almaya hak kazandı.

Organizasyon kapsamında Malatya'ya gelen milli basketbolcu Kerem Tunçeri'nin abisi Kemal Tunçeri Malatya'yı çok beğendiğini ve modern bulduğunu ifade ederek "Türkiye'de çok ide bulundum ama Malatya çok başka" ifadelerini kullandı.

Bu organizasyonu Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yeni başkanı Harun Erdenay'ın başlattığını belirten Tunçeri "Road Show olan basketbol her ilde organizasyonunun dördüncü ayağı Malatya'da yapıldı, daha önce üç ilde daha yapılmıştı ve bundan sonra da Urfa'ya gidilecek. Buradaki amaç basketbol sevgisini aşılamak ve her ilde basketbolun gelişimine fayda sağlamak, basketbol adına böyle alanlarda birçok etkinlik gerçekleştirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Malatyalıların etkinliğe çok ilgili olduğunu da sözlerine ekleyen Tunçeri, "Stantlar açıldığı andan itibaren hiç boş kalmadı bu durum sevindirici, inşallah bu etkinlikler diğer illerde de atarak devam edecek" dedi.

Son olarak programın tek günlük olduğunu söyleyen Tunçeri "Etkinlik sabahtan akşama kadar sürecek bu bir Road Show olduğu için her şehirde birer gün düzenleniyor ve ilerleyen günlerde tekrar Malatya'ya gelinmesi planlanıyor" diyerek özlerini noktaladı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malatya Park 'Basketbol Her İlde' Organizasyonuna Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement