Malkara Belediyesi'nde Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Malkara Belediyesi'nde Sertifika Töreni

Kalkınma Bakanlığı ile Trakya Kalkınma Ajansı destekli yürütülen İç Kontrol Sistemi Eğitim Programı'na katılan ve başarılı olan Malkara Belediyesi personeline sertifikaları verildi.

07.11.2015 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanlığı ile Trakya Kalkınma Ajansı destekli yürütülen  İç Kontrol Sistemi Eğitim Programı'na katılan ve başarılı olan Malkara Belediyesi personeline sertifikaları verildi.

Belediyede düzenlenen törende Malkara Belediye Akademisinde gerçekleştirilen ve ulusal ajans eğitmeni Onur Çiftçi tarafından verilen Kurumsallaşma İç kontrol Sistemi eğitiminde başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, AA Muhabirine yaptığı açıklamasında, proje doğrultusunda, ilgili kanun ile kamu kurumlarında zorunlu hale gelen iç kontrol sisteminin Malkara Belediyesi'nde kurumsal yapıya kavuşmasını sağlayacağını belirtti.

Sertifika töreninde Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya, Hıdır Kaya, birim müdürleri ve belediye personelleri yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Malkara Belediyesi'nde Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement