Malkara'da Lise Öğrencilere Model Uçak Kursu Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Malkara'da Lise Öğrencilere Model Uçak Kursu Veriliyor

Malkara\'da Lise Öğrencilere Model Uçak Kursu Veriliyor

Türk Hava Kurumu (THK) Malkara Şubesi, Malkara Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle Malkara Anadolu Lisesi öğrencilerine model uçak kursu başlattı.

12.03.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Hava Kurumu (THK) Malkara Şubesi, Malkara Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteğiyle Malkara Anadolu Lisesi öğrencilerine model uçak kursu başlattı.

Türkiye'de havacılık alanında faaliyet gösteren en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Türk Hava Kurumu, Malkara Anadolu Lisesi öğrencilerine model uçak kursu vermeye başladı. Malkara Anadolu Lisesi kütüphanesinde başlatılan model uçak kursuna okuldaki farklı sınıflardan 7 öğrenci başvurdu.

Kursa ilişkin açıklamada bulunan Malkara Anadolu Lisesi Müdürü Mümin Lütfüoğlu, verilen eğitimin öğrenciler açısından faydalı olduğunu, kendilerine tecrübe kazandıracağına inandığını söyledi.

THK Malkara Şubesi Saymanı ve Kurs Eğitmeni Üzeyir Kocakır da, "THK'nın amacı gençlere havacılığı öğretmek, havacı bir gençlik yetiştirmektir. Bu amaçla kurumumuz okullarımızda havacılığın ilk adımı olan model uçak kurslarını organize etmektedir" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara'da Lise Öğrencilere Model Uçak Kursu Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement