Malkara İlçe Tarım Müdürü Erbaş'tan Fırıncılara Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Malkara İlçe Tarım Müdürü Erbaş'tan Fırıncılara Teşekkür Belgesi

Malkara İlçe Tarım Müdürü Erbaş\'tan Fırıncılara Teşekkür Belgesi

Tekirdağ’a bağlı Malkara İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş, kurallara riayet eden ve hijyen koşullarına uyan Malkaralı fırın işletmecilerine ‘Teşekkür Belgesi’ takdim etti.

15.02.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Malkara İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş, kurallara riayet eden ve hijyen koşullarına uyan Malkaralı fırın işletmecilerine 'Teşekkür Belgesi' takdim etti.

Malkara ilçesinde faaliyet gösteren fırınlara yönelik düzenlenen denetimlerde hijyenik ortamda ekmek pişirdiği tespit edilen, Has Ekmek Fırın sahibi Yaşariye Altay ile Ümit Ekmek ve Unlu Mamülleri işletme sahibi İrfan Uzun, Malkara İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cengizhan Erbaş tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Ödül töreninde konuşan Malkara İlçe Tarım Müdürü Cengizhan Erbaş, "İlçe Müdürlüğümüz gıda denetimlerini periyodik olarak sürdürmektedir. Yasal koşullara uymayan iş yerlerine gerekli cezalar yapılıyor. Kurallara uygun üretim yapan iş yerleri ise İl Gıda Tarım Müdürlüğümüzce Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi. Her iki fırın işletmecimizi tebrik ediyorum" dedi.

Ümit Ekmek ve Unlu Mamulleri işletmecisi İrfan Uzun da, "İl Gıda Tarım Müdürlüğümüz tarafından teşekküre layık görüldüğümüz için çok mutluyum, işletmemize layık görülen Teşekkür Belgesine her zaman layık olmaya gayret edeceğim, Müşterilerimiz Velinimetimizdir. Bundan sonra da halkımızın sofrasına en güzel ekmeği sunmanın çabasında olacağım" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara İlçe Tarım Müdürü Erbaş'tan Fırıncılara Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement