Malkara Selin İzlerini Siliyor - Son Dakika
Yerel

Malkara Selin İzlerini Siliyor

Malkara Selin İzlerini Siliyor

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, şiddetli sağanak nedeniyle tahribat yaşanan bölgelerde belediyenin tüm birimlerinin çalıştığını ifade ederek, "Zor durumda kalan vatandaşlarımız bizi arasın, gerekeni yaparız" dedi.

30.09.2015 12:50

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, şiddetli sağanak nedeniyle tahribat yaşanan bölgelerde belediyenin tüm birimlerinin çalıştığını ifade ederek, "Zor durumda kalan vatandaşlarımız bizi arasın, gerekeni yaparız" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Bahaettin Cömert, ilçede yaşanan selin ardından açıklamada bulundu. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve TESKİ ekiplerinin hasar meydana gelen caddelere anında müdahale ederek onarım çalışması yaptığını belirten Cömert, "Personelimiz 24 saat çalışarak şehir merkezini normal akışında seyreder duruma getirdi. Her şeyin normale dönmesini sağladılar. Çalışmalara halen de devam ediliyor. Zaman zaman şiddetli yağışlarla karşılaşabiliyoruz, tabi bunların yanında aksaklıklar da olacaktır. Belediye olarak görevimiz yaşanılan bu gelişmelere anında müdahale etmektir. Ekiplerimiz yaşanan bu olumsuzlukları en aza indirgemek için çalışmalarını sık sık sürdürmektedir. Yağışın etkili olduğu mahallelerimizde ve ilçe merkezindeki bazı evlerde su baskını dolayısıyla hasar oluştu. Yaşanan olumsuz hava şartları sonucu zarara uğrayan ve zor durumda kalan vatandaşlarımıza ve hepimize geçmiş olsun diyorum" dedi.

"AKSAKLIKLAR ORTADAN KALKACAK, YAĞMUR SUYU HATTI İNŞAATI BAŞLIYOR"

Yağmur suyu projesi inşaatının çok yakında başlatılacağını kaydeden Bahaettin Cömert, "Şiddetli yağışlardaki aksaklıklar yakın zamanda bitecektir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan yağmur suyu hattı inşaatı başlayacak ve bitince de sorun ortadan kalkacak ve halkımız çile çekmeyecek" diye konuştu.

Cömert, herkesin tedbirli olması gerektiğini söyleyerek, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşların 444 59 42 numaralı iletişim hattını aramalarını, ekiplerin gereken müdahaleyi yapacağını aktardı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Selin İzlerini Siliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement