Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz: "Hizmeti, Çiftçinin Ayağına Götüreceğiz" - Son Dakika
Yerel

Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz: "Hizmeti, Çiftçinin Ayağına Götüreceğiz"

Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz: "Hizmeti, Çiftçinin Ayağına Götüreceğiz"

Tekirdağ’a bağlı Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, görevine heyecan ve şevkle başladığını belirterek, çiftçiye birebir danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

21.02.2015 11:41

Tekirdağ'a bağlı Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, görevine heyecan ve şevkle başladığını belirterek, çiftçiye birebir danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini kaydetti.

Ziraat Odası'ndaki makamında Yönetim Kurulu üyeleri ile toplantı yapan Başkan Gündüz, "Oluşturduğumuz bu yönetimin tamamı, çiftçi kökenli bir yapıdan gelmektedir. Malkara çiftçisinin tüm derdini, sıkıntısını gidermek ve çözüme kavuşturmak için hizmeti çiftçinin ayağına götüreceğiz. Çiftçinin Ziraat Odası'na daha sık gelip gitmesini sağlayarak, birebir ayağına gidip danışmanlık hizmeti vereceğiz" dedi.

Gündüz, "Tarlasında, arazisinde çiftçiye yol göstermek, kolaylık sağlamak ve sorunları çözmek için 'Danışmanlık Şirketi' çalışmalarımız var. Bu şirketi kurabilirsek Malkara'da çiftçimizin elde ettiği ürünleri, Ziraat Mühendislerini tarlalarda çalıştıracağız" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkara Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz: 'Hizmeti, Çiftçinin Ayağına Götüreceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement