Malkaralı Vatandaştan Suriyeli Çocuklara Şefkat Eli - Son Dakika
Yerel

Malkaralı Vatandaştan Suriyeli Çocuklara Şefkat Eli

Malkaralı Vatandaştan Suriyeli Çocuklara Şefkat Eli

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde yaşayan bir vatandaş, ilçede yakalanan mülteci kafilesinde bulunan Suriyeli çocukları yiyecek ve hediye alarak sevindirdi.

31.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde yaşayan bir vatandaş, ilçede yakalanan mülteci kafilesinde bulunan Suriyeli çocukları yiyecek ve hediye alarak sevindirdi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, ilçeye bağlı Çavuşköy Mahallesi'nde bir otobüsün içinde 79 Suriyeli göçmen yakaladı. Malkara İlçe Jandarma Karakolu'na getirilen Suriyeli sığınmacılar işlemleri tamamlanmak üzere sabaha kadar bekletildi.

Sabah saatlerinde mültecilerin otobüse bindirilişi sırasında yoldan geçen bir vatandaş, Suriyeli çocukları görünce şefkat eli uzattı. Süpermarkete giren duyarlı vatandaş, koli ve poşetlerle aldığı yiyecek ve hediyeleri çocuklara dağıttı. Jandarma ekipleri de duyarlı vatandaşa teşekkür etti.

Çocuklara ilgi ve şefkat göstermekten mutlu olduğunu söyleyen vatandaş, "Burada bir duyarlılık örneği sergiledik. Herkesin yapması gereken bu davranışı şova dönüştürmek kesinlikle doğru değil. Umarım bu masum yavruları sevindirmişizdir" ifadelerine yer verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malkaralı Vatandaştan Suriyeli Çocuklara Şefkat Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement