Maltepe'de "ikinci Bahar" Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Maltepe'de "ikinci Bahar" Rüzgarı

İkinci baharlarına huzurevinde adım attılar.

14.11.2014 10:18

Huzurevinde tanışıp evlenmeye karar veren yaşlı çifte sürpriz parti

Maltepe Huzurevi'nde kalan ve burada tanışan Hüsne Bulut ile Fehmi Yalçın, kısa bir süre önce evlenmeye karar verdi. Evlilik işlemleri için Maltepe Belediyesi'ne başvuran 82 yaşındaki Bulut ile 76 yaşındaki Yalçın, belediyede sürpriz bir parti ile karşılandılar. Düğün provasını andıran sürpriz partide, pastalar kesilip, yaşlı çifte yastık hediye edildi.

Maltepe bugün, en güzel ve en mutlu günlerinden birini yaşadı. Tam 14 seneden beri Maltepe Huzurevi'nde kalan Ordulu 76 yaşındaki Fehmi Yalçın, 9 ay önce huzurevine gelen Kayserili 82 yaşındaki Hüsne Bulut'a gönlünü kaptırdı. Yaşlı çift, yaklaşık bir buçuk aydır devam eden ilişkilerini, 15 gün önce evlilikle taçlandırma kararı alıp, huzurevi yöneticileriyle bu kararlarını paylaştılar. İkinci baharlarına adım atmaya hazırlanan çift, evlilik hazırlıkları için kolları sıvadı ve Maltepe Belediyesi'ne resmi nikah işlemleri için başvuruda bulundu.

SÜRPRİZ PARTİ

İşlemler için Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne geleceği öğrenilen çifte belediye yetkilileri hemen, sürpriz bir kutlama programı düzenlediler. Konfetiler ve aşk şarkıları eşliğinde çiftin mutluluğuna ortak olan belediye çalışanları, ikinci baharlarını yaşayan Bulut-Yalçın çifti için pasta hazırladı. İlk pastayı müstakbel eşine ikram eden Fehmi Yalçın, "Ben 14 senedir Maltepe Huzurevi'ndeyim, Hüsne Hanım da 9 aydır burada. Kendisini görür görmez içim kaynadı. Bir buçuk aydır görüşüyoruz. 15 gün önce de evlenme kararı aldık. Böylesi bir sürprizi beklemiyorduk. İnanın çok mutlu olduk. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır, mutluluğumuza ortak oldunuz" dedi.

ÇİFTE YASTIK HEDİYE EDİLDİ

Maltepe Belediyesi tarafından çiçeği burnunda çifte üzerinde, "Bir yastıkta kocayın" yazılı bir yastık da hediye edildi. Konfetilerin patlatıldığı ve renkli görüntülere sahne olan kutlamanın ardından bir açıklama yapan Maltepe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Şenol Karasu, "Maltepe'de acıyı paylaştığımız gibi mutluluğumuzu da paylaşacağız. İkinci baharlarını yaşayan bu gönlü güzel, yüreği genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maltepe'de 'ikinci Bahar' Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement