Maltepe Sahil Yolunda Feci Kaza - Son Dakika
Güncel

Maltepe Sahil Yolunda Feci Kaza

Maltepe Sahil Yolunda Feci Kaza

Maltepe sahilyolunda meydana gelen kazada karşı şeride geçen otomobil cipe çarptı.

16.11.2011 14:20  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe sahilyolunda meydana gelen kazada karşı şeride geçen otomobil cipe çarptı. Feci kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken otomobilin motoru metrelerce uzağa fırladı. Kazanın ardından şoka giren cip sürücüsü kadın kazayı gören vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Sahil yolunda saat 13.00 sıralarında meydana gelen kaza iddiaya göre şöyle gelişti. Kadıköy istikametine seyir halinde olan 34 TD 2698 plakalı otomobil sürücüsü 22 yaşındaki Yaşar Uzun otomobilin kontrolünü kaybedip önce orta refüjdeki ağaca çarptı. Ağacı yerinden söken otomobil karşı şeride geçerek Kartal istikametine seyir halinde olan Seda Kesen'in kullandığı 34 SE 960 plakalı Range Rover marka cipe çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru yerinden sökülüp metrelerce uzağa savruldu.

Ortalık savaş alanına dönerken olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ağır yaralanan Yaşar Uzun'u araçtan çıkarıp ambulansa koydu. Sağlık ekiplerinin ambulansta kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştığı genç tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Feci kazada şoka giren cip sürücüsü Seda Kesen ise vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Seda Kesen daha sonra polis tarafından ekip otosuna bindirilerek ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Görgü tanıkları ise, "Otomobil karşıdan bu tarafa geçti bayağı bir süratliydi" diye konuştu. Kaza nedeniyle sahil yolu trafiği Kartal istikametine sıkışırken, yola savrulan otomobilin motoru ve kaza yapan araçlar çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü. Belediye işçileri de kazanın ardından sahil yoluna savrulan ağaç parçalarını toplayıp yolun trafiğe açılmasına yardımcı oldu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

MAE(HE) - İstanbul/ Maltepe

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Maltepe Sahil Yolunda Feci Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement