Maltepeliler İftar da Buluştu - Son Dakika
Güncel

Maltepeliler İftar da Buluştu

Maltepeliler İftar da Buluştu

Zümrütevler Mahallesi’nde bin 500 kişiye iftar yemeği veren Maltepe Belediyesi, Açık Hava Nostaljik Sinema Kuşağı’nda ise Propaganda filmini Maltepelilerle buluşturdu.

19.06.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zümrütevler Mahallesi'nde bin 500 kişiye iftar yemeği veren Maltepe Belediyesi, Açık Hava Nostaljik Sinema Kuşağı'nda ise Propaganda filmini Maltepelilerle buluşturdu.

Ramazan'ın 13'üncü gününde Maltepe'de Mahalle iftarlarının adresi Zümrütevler oldu. Nish Adalar Sitesi'nde düzenlenen ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın da katıldığı programda, bin 500 kişiye iftar yemeği dağıtıldı. Vatandaşlarla teker teker tokalaşıp iftar sofrasına oturan Kılıç, "Bir lokma ekmeğimizi, bir tas çorbamızı paylaşmak için bir aradayız. Ramazanlar açlar ile tokların bir araya geldiği, kadın ile erkeğin yan yana durduğu, fakir ile zenginin aynı sofrada buluştuğu mekanlardır. Kurduğumuz Sevgi Sofraları'nda yüreğimizdeki sevgiyi pekiştirmek için bizler için önemlidir" diye konuştu.

AÇIK HAVADA "PROPAGANDA" KEYFİ

"İftarlık Gazoz" filmiyle başlayan, "Çiçek Abbas" ile devam eden Açık Hava Nostaljik Sinema Günleri'nde dün akşam, yönetmenliğini Sinan Çetin'in yaptığı, başrollerini Kemal Sunal ve Metin Akpınar'ın paylaştığı "Propaganda" filmi gösterildi. Maltepe Sahildeki Yalı Mahallesi Açık Basket Sahası'nda düzenlenen etkinlikte Maltepe Belediyesi tarafından vatandaşlara çekirdek ve gazoz ikram edildi. Ramazan'ın ilk gününden bu yana devam eden etkinlikler kapsamında Organik Pazar alanında ise 2 bin kişiye iftar yemeği dağıtıldı. İftar sonrası gerçekleştirilen Ramazan Sohbeti'ne Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yakup Çiçek konuk oldu. Ramazan Sohbeti'nin ardından çocuklar için eğlenceli tiyatro oyunları sergilendi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Maltepeliler İftar da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement