Maltepelinin ½75'i Başkan Kılıç'a Güveniyor - Son Dakika
Güncel

Maltepelinin ½75'i Başkan Kılıç'a Güveniyor

Maltepelinin ½75\'i Başkan Kılıç\'a Güveniyor

SONAR Araştırma Şirketi'nin Maltepe'de yaptığı anket sonucunda, halkın Belediye Başkanı Ali Kılıç'a güveni yüzde 75 çıktı.

11.05.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SONAR'ın Maltepe'nin tüm mahallelerinde nüfusa bağlı kalarak, orantısal olarak 2 bin 268 denek ile yüz yüze yaptığı anket sonucunda Belediye Başkanı Ali Kılıç'a olan güven; yüzde 75 çıktı.

İlçe genelinde trafik, otopark, yeşil alan; mahallelerde ise yol-kaldırım yapım onarım, trafik gibi sorunların öne çıktığı görülen ankette, yine bu sorunların çözüleceğine inananların oranı yüzde 72.2 çıktı. Bu konuda cevap vermeyenlerin sayısı da yüzde 5.4 olarak belirlendi.

MALTEPELİ, BELEDİYESİNDEN MEMNUN

Halkın ulaşım, sosyal ve kültürel projelere öncelik verdiğinin belirlendiği ankette son bir yılda belediyeye işi düşen ve alınan hizmetlerden memnun kalanların oranı yüzde 89 çıkarken, Belediye Başkanı Ali Kılıç'a güvenenlerin oranı da yüzde 73.3 olarak sonuçlandı. Bu konuda yanıt vermeyen yüzde 10.5'lik oran dağıtıldığında, Başkan Kılıç'a olan güven oranı yüzde 75'in üzerine çıkıyor.

SEÇİMİ YÜZDE 50 İLE KAZANMIŞTI

Mart 2014 yerel seçimlerinde yüzde 50 oy oranıyla Maltepe Belediye Başkanı seçilen Ali Kılıç'a olan güvenin yüzde 75'in üzerinde çıkması, üretilen hizmet ve halkla ilişkilerde gösterdiği samimi tutuma dayandırıldı.

Maltepe'de herhangi bir ayrım yapmadan hizmet ürettiklerini sıkça ifade eden Başkan Kılıç'ın parti ilçe başkanları, belediye başkan adayları, sivil toplum kuruluşlarıyla sürekli iletişim içinde bulunması ve beklenmedik an ve yerde vatandaşın karşısına çıkıp ellerinden tutarak hizmetlerini anlatması, kendisine duyulan güvenin en etkili unsuru olarak ön plana çıktı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Maltepelinin ½75'i Başkan Kılıç'a Güveniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement