Mamak'a 350 Bin Çiçek Dikilecek - Son Dakika
Yerel

Mamak'a 350 Bin Çiçek Dikilecek

Mamak\'a 350 Bin Çiçek Dikilecek

Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla Mamak’a estetik bir kimlik kazandıran Mamak Belediyesi, yazlık çiçek dikim çalışmalarına başladı.

11.04.2014 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre düzenlemesi, peyzaj ve yeşil alan çalışmalarıyla Mamak'a estetik bir kimlik kazandıran Mamak Belediyesi, yazlık çiçek dikim çalışmalarına başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte çiçeklendirme çalışmalarına hız veren belediye, park, bahçe, koşu yolları, yürüyüş yolları ve kaldırımlarda bulunan saksıları birbirinden güzel çiçeklerle donatmaya başladı. Çiçeklendirme çalışmaları kapsamında bu yaz Mamak'ın farklı noktalarına petunya, menekşe, lale ve kadife olmak üzere 350 bin çiçek dikilecek. Çiçeklerin dikilmesi kadar korunmasının da çok önemli olduğunu belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini kaydetti. Akgül, "İlçemizde yeşil dokuyu artırmak, şehrin daha rahat nefes almasını sağlamak istiyoruz. Daha yeşil bir çevre için vatandaşlarımızın da bu çalışmaları desteklemesini ve yeşil alanlarımızı korumasını istiyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak'a 350 Bin Çiçek Dikilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement