Mamak Badminton Takımı Madalyaları Topladı - Son Dakika
Yerel

Mamak Badminton Takımı Madalyaları Topladı

Mamak Badminton Takımı Madalyaları Topladı

Mamak Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki Badminton Takımı sporcuları, 13 yaş altı Badminton Ankara Şampiyonası’nda 3 altın ve 7 bronz madalyanın sahibi oldu.

27.05.2016 10:32

Mamak Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki Badminton Takımı sporcuları, 13 yaş altı Badminton Ankara Şampiyonası'nda 3 altın ve 7 bronz madalyanın sahibi oldu.

Mamak Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde Badminton Takımı sporcuları, her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Takım, 20-21 Mayıs tarihlerinde Sincan Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen 13 yaş altı Badminton Ankara Şampiyonası'nda 3 altın, 7 bronz madalyanın sahibi oldu. Takım, 150 sporcu ve 10 kulüpten genç raketlerin çekişmeli geçen şampiyonluk mücadelesinde madalyaları kimseye bırakmadı. Sporcuların kazandıkları başarılar ve aldıkları madalya, kupalar ile Mamaklılar'ın göğsünü kabartarak gurur verdiklerinin altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Destek bizden, başarılı olmak onlardan" dedi.

BADMİNTONDA MAMAK ÇIKARMASI

Tek erkekler, tek kızlar, çift erkekler, çift kızlar ve karışık çiftler olmak üzere 5 kategoride gerçekleşen müsabakada Mustafa Cem Baruğ ve Nurgül Yılmaz farklı kategorilerde birinci olurken, Nurgül Yılmaz, Berat Ayindi, Arda Öz, Enes Atay, Turan Mert Bulut, Birsu Tuna ve Mustafa Cem Baruğ yine farklı kategorilerde üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Badminton branşının Mamak'ta her geçen gün daha da sevilen bir hal aldığını belirten Badminton Antrenörü Ekrem Yıldırım, "Düzenlenen turnuvalar ile çocuklarımız hem daha sosyal hem de bu branşla ilgili daha çok motive oluyor" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mamak Badminton Takımı Madalyaları Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement