Manavdaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Manavdaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Manavdaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Çanakkale'de bir manavın kasasındaki 500 TL'yi alarak kayıplara karışan hırsız güvenlik kamerası tarafından görüntülendi..

09.09.2014 12:49  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de bir manavdaki güvenlik kamerasından habersiz etrafı kontrol eden bir kişi, kasadaki 500 TL'yi alarak kayıplara karıştı, hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Esenler Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde dün (Pazartesi) saat 13.21 sıralarında Umurbeyli Manav adlı işyerindeki hırsızlık güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Manava gelen bir kişi, işyeri sahibi Emine Kahraman'a (46) pikniğe gideceklerini ve kavun-karpuz alacağını söyledi.

Emine Kahraman, müşterinin beğendiği karpuzu poşete koydu. Ancak bu kez karpuzun çok büyük olduğunu belirten kişi, başka bir karpuz beğendi, ancak daha sonra işyeri sahibine kredi kartını evde unuttuğunu ve alıp geleceğini aktardı. Emine Kahraman, müşteriyle ilgilenirken başka bir kişi dükkana girerek kasaya yöneldi. Etrafı kontrol eden kişi, daha sonra kasayı açtı. Kasada para olmadığını anlayan şüpheli, yanındaki diğer kasayı açtı ve bir deste parayı alıp pantolonunun cebine koyduktan sonra kayıplara karıştı.

İşyeri sahibi Emine Kahraman, bir başka müşterisinin alışverişi sonrası para üstünü vermek için açtığı kasada paraların olmadığını fark etti.

Güvenlik kamerası kayıtlarını izlediğinde ise kasadaki 500 TL'nin, kavun karpuz almak için kendisini oyalayan müşteriyle hareket ettiğini düşündüğü kişi tarafından çalındığını öne sürdü. İşyeri sahibinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Belirlenen eşkal doğrultusunda şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.Yaşadıklarını anlatan Emine Kahraman, "İçerde tek başıma oturuyorum. Bir müşteri geldi. Büyük bir karpuz almak istediğini söyledi. Sonra karpuzun fazla büyük olduğunu söyleyip değiştirmek istedi. Orada beni epey oyaladı. Poşetlere koyduk. 'Kart geçiyor mu' diye sordu. Ben de geçtiğini söyledim. Sonra, 'Kartımı evde unuttum' diyerek gitti. Başka müşteri geldiğinde kendisine para üstü vermek için kasayı açtığımda paraların olmadığını gördüm" dedi.

Bu arada, Umurbeyli Manav'da daha önce de 3 kez gece yarısı hırsızlık olayı yaşandığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavdaki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement