Manavgat'ta İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Manavgat\'ta İlköğretim Haftası Kutlandı

Manavgat'ta İlköğretim Haftası kutlandıMANAVGAT'ta, İlköğretim Haftası Çağlayan Ortaokulu'nda düzenlenen törenle kutlandı.

23.09.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ta İlköğretim Haftası kutlandı

MANAVGAT'ta, İlköğretim Haftası Çağlayan Ortaokulu'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Çağlayan Ortaokulu'ndaki törene Kaymakam Vekili Abdullah Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, şube müdürleri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir, eğitimde her şeyin öğrenciler için yapıldığını söyledi. Öğretmenlerin, öğrencileri hayata hazırlamak için canla başla ellerinden geldiğince çalıştıklarına dikkati çeken Sarıdemir, "Sizler 3 ay gibi uzun bir yaz tatilinden sonra dinlenmiş olarak geri geldiniz. Şu anda sizlere düşende en iyi şekilde derslerinize çalışmanız, geleceğinizi en iyi şekilde hazırlamak için öğretmenlerinizi annelerinizi babalarınızı dinleyerek, ders çalışmak ama çok çalışmak" dedi.

Öğretmenlerin öğrenciler için bir rol model olduğunu da kaydeden Sarıdemir, "Öğretmenlerimiz, her türlü hareketine, giyimine kuşamına dikkat etmeli. Mesleğimizde olabildiğince çağa uydurmalı, kendimizi geliştirmeli yeniliklere ayak uydurmalıyız" diye konuştu. Tören, öğrencilerin şiirler okumasıyla sona erdi. Törenin ardından Kaymakam Vekili Abdullah Yüksel ve beraberindekiler Manavgat Milli Egemenlik MATSO Anaokulu'nu ve Milli Egemenlik Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta İlköğretim Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement