Manavgat'ta Ormanlık Alanda Çıkan Yangında 2 Araç Yandı - Son Dakika
Güncel

Manavgat'ta Ormanlık Alanda Çıkan Yangında 2 Araç Yandı

Manavgat'ın Sarılar Mahallesinde yerleşim yerleri yakınında bulunan ormanlık alanda çıkan yangında 2 araç tamamen yanarken, yangın ormanlık alana yayılmadan söndürüldü.

16.09.2016 19:59

Manavgat'ın Sarılar Mahallesinde yerleşim yerleri yakınında bulunan ormanlık alanda çıkan yangında 2 araç tamamen yanarken, yangın ormanlık alana yayılmadan söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Sarılar Mahallesi Yeni Hastane Caddesi Çamlık Mevkisinde yerleşim yerleriyle iç içe olan ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çam ağaçlarının bulunduğu bölgede kuru otlardan başlayan yangın önce çam ağaçlarına ardından da yol kenarında bulunan araçlara ulaştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen Antalya Büyükşehir belediyesi itfaiyeleri ve orman işletmesi arozözleri yanan araçlara müdahale ederken itfaiye görevlileri alevler arasında bulunan bir otomobili camını kırdıktan sonra vatandaşların da yardımıyla yangın yerinden uzaklaştırdı.

İtfaiye ekiplerinin yangını tamamen söndürmesinin ardından yol kenarında park halindeki 32 YK 206 plakalı transporter ve 34 YN 8267 plakalı kamyonet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında, ormanlık alanda bulunan bazı ağaçlarda zarar gördü.

Bahçesinde çalışırken yangını gördüğünü belirten bir kadın, yangının kuru otlardan başladığını ağaçlara ulaştıktan sonra araçların yanmaya başladığını söyledi.

Manavgat\'ta Ormanlık Alanda Çıkan Yangında 2 Araç Yandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Manavgat'ta Ormanlık Alanda Çıkan Yangında 2 Araç Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement