Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Baş, MATSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Baş, MATSO'yu Ziyaret Etti

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Baş, MATSO\'yu Ziyaret Etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Vergi Dairesi Müdürü Hüsrev Baş, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti.

14.10.2014 14:36  Güncelleme: 14:40

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Vergi Dairesi Müdürü Hüsrev Baş, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Arslan, Murat Oğuz Öncel ve MATSO Genel Sekreteri H. Özden Dağ ile Manavgat Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ali Yalçın hazır bulundu. Ziyarette kurumlar arasındaki çalışmalar ve çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Hüsrev Baş ziyarette "Torba Yasa" konusuna değinerek, 6552 sayılı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde değişiklik yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılacağını ve bu konuda MATSO üyelerine yönelik seminer düzenlemek istediklerini söyledi. Torba Yasa'dan faydalanmak için vatandaşların yoğun ilgi gösterini belirten Baş, bu konudaki müracaatların 1 Aralık tarihine kadar gerçekleşebileceğini ifade etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise Manavgat Vergi Dairesi'nin vergi gelirlerinin tahsilatı konusunda birçok ilçeye göre daha iyi durumda olduğunu belirterek, kurumun çalışmalarından duyduğu memnuniyetini dile getirdi. İlçe ekonomisi ve oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Boztaş, 22-26 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek olan 5. Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katılacaklarını belirterek, fuarda ilçenin ürünlerini sergileyeceklerini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat Vergi Dairesi Müdürü Baş, MATSO'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement