Manavgatspor'dan Matso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Manavgatspor'dan Matso'ya Ziyaret

Manavgatspor yönetimi, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı ziyaret etti.

03.09.2014 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek Manavgatspor Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şeker ve yönetim kurulu üyeleri, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Akın, Meclis Üyesi İbrahim Kasapoğlu, Manavgatspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kamil Atalay, Hüseyin Öz, Genel Sekreter Ali Varol ve Kulüp Müdürü Yasin Duran katıldı.

Ziyarette konuşan Manavgatspor Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Şeker, takım olarak Manavgat'ın adını en iyi şekilde tanıttıklarını belirterek, ilçeyi Spor Toto 3. Lig'de en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. 7 Eylül Pazar günü saat 16.30'da Evrenseki Stadyumu'nda İstanbul Tuzlaspor ile ligin açılış maçında karşılaşacaklarını hatırlatan Şeker, Başkan Boztaş'ı maçı izlemeye davet etti.

Manavgatspor Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Sorumlu Kamil Atalay ise lig öncesi yaptıkları transferler ve hazırlık kampı hakkında bilgi verdi. Atalay, hedeflerinin lige iyi bir başlangıç yapmak ve lig sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak olduğunu belirtti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise Manavgatspor'un ilçe tanıtımına büyük katkı sağladığını, ilçenin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Boztaş, Manavgatspor'a yeni sezonda başarılar diledi.

Manavgatspor yönetimi, Başkan Boztaş'a isminin yazılı olduğu 7 numaralı Manavgatspor formasını hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manavgatspor'dan Matso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement