Manchester United'ın Gözlemcisi Tolgay Arslan'ı Takibe Aldı - Son Dakika
Spor

Manchester United'ın Gözlemcisi Tolgay Arslan'ı Takibe Aldı

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'le oynadığı maçta tribünde Anderson Talisca'yı izlemeye gelen Manchester United'ın gözlemcisi, Tolgay Arslan'ı beğendi.

29.09.2016 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ve Dinamo Kiev arasında oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesini izleyenler arasında, Manchester United scout'u da vardı.

AMAÇ TALİSCA, SONUÇ TOLGAY

Manchester United adına görevlendirilen scout, Oğuzhan Özyakup ve Anderson Talisca'yı izlemek için Vodafone Arena'daydı. Oğuzhan Özyakup'un sakatlığından dolayı görev alamadığı maçta Talisca'yı takip eden scout, gözüne Tolgay Arslan'ı kestirdi. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tolgay Arslan'ın ilk yarıdaki performansından adeta büyülenen scout'un, raporları arasına Tolgay Arslan'ın takip edilmesi gereken bir futbolcu olduğu bilgisi eklediği öğrenildi.

İSTATİSTİKLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Beşiktaş ve Dinamo Kiev arasında oynanan mücadelede özellikle ilk yarı sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Tolgay Arslan, 44 kez topla buluştu, 32 pasın 32'sinde isabet sağladı ve girdiği 10 ikili mücadelenin hepsini kazandı.

LİVERPOOL MAÇINDAN BU YANA İNCELENİYORDU

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana teknik futboluyla dikkat çeken Tolgay Arslan, UEFA'da Liverpool'a karşı attığı golle büyük beğeni toplamıştı. İngiliz basınında Tolgay Arslan'ın Liverpool'a attığı gol incelenmiş, teknik ve hız açısından büyük beğeni toplamış ve "yıldırım" benzetmesi yapılmıştı. İngiliz ekiplerinin dikkatini çeken ancak bu maçtan sonra ağır bir sakatlık geçiren Tolgay, geri planda kalmıştı. Dinamo Kiev'e karşı sergilediği futbolun ardından tekrar İngiliz devlerinin radarına giren Tolgay, Manchester United'lı scout'lar tarafından yakın takibe alındı.

Manchester United\'ın Gözlemcisi Tolgay Arslan\'ı Takibe Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Manchester United'ın Gözlemcisi Tolgay Arslan'ı Takibe Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement