Manisa Belediyesi'nde Ayın Temizlik Personeli Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Manisa Belediyesi'nde Ayın Temizlik Personeli Ödüllendirildi

Manisa Belediyesi\'nde Ayın Temizlik Personeli Ödüllendirildi

Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan temizlik görevlileri her ay gösterdikleri performansa bağlı olarak ödüllendiriliyor.

15.11.2013 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan temizlik görevlileri her ay gösterdikleri performansa bağlı olarak ödüllendiriliyor. Bu kapsamda Kasım ayında gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı Ediz Hun Değişik, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu tarafından küçük altın ve hediye paketi ile ödüllendirildi.

Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleşen törene, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Temizlik İşleri Müdür Vekilli Naciye Karataş, Saha Amiri Fatih Erdoğan, Temizlik İşleri Saha Kontrolörü Bülent Duran ve Tolga Özdemir katıldı. Ayın personeli Değişik, Başkan Yardımcısı Çipiloğlu ile Temizlik İşleri Müdür Vekili Naciye Karataş tarafından küçük altın ve hediye paketi ile ödüllendirildi. Her ay temizlik görevlilerinin performansına bağlı olarak ödüllendirileceğini belirten Çipiloğlu, "Çalışkanlığından ve işini sahiplenmesinden dolayı bu ayın başarılı personelini, Ediz Hun Değişik'i kutluyorum. Hizmette en güzel ödül halkın teveccühüdür. Tevfikiye Mahalle sakinleri de çalışmalarından çok memnunlar. Diğer çalışanlara da örnek olması için de sembolik hediye ile ödüllendirmeyi uygun bulduk" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Belediyesi'nde Ayın Temizlik Personeli Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement