Manisa Eşeği Kamyonetin Kasasına Bağlayarak Trafiğe Çıktı - Son Dakika
Güncel

Manisa Eşeği Kamyonetin Kasasına Bağlayarak Trafiğe Çıktı

Manisa Eşeği Kamyonetin Kasasına Bağlayarak Trafiğe Çıktı

Eşeği kamyonetin kasasına bağlayarak trafiğe çıktıMANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde kamyonetin kasasına iple bağlanan bir eşek, trafikteki bir sürücü tarafından görüntülendi.

11.07.2016 17:18

Eşeği kamyonetin kasasına bağlayarak trafiğe çıktı

MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde kamyonetin kasasına iple bağlanan bir eşek, trafikteki bir sürücü tarafından görüntülendi.

Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na ait 45 ZA 8682 plakalı kamyonetin kasasına iple bağlanarak koşturulan eşeğe yapılan uygulama hayvansever vatandaşların tepkisine neden oldu. Koşukırı Mevkii'nde dört nala koşturan eşeği gören bir sürücü telefonuyla eşeğin fotoğrafını çekti. Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mahmut Çetin, yaşanan olayı tasvip etmediklerini belirterek, "Personelimiz bir hata yapmış. Görüntüyü asla onaylamıyoruz. Eşeğe herhangi bir eziyet edilmemiştir. Sadece yavaş yavaş yürütülmüş. Böyle bir olayın yaşanmasını biz de istemezdik. Söz konusu personelimizi bu konuda uyardık. Eşeğin sağlık durumu iyi. Gelip ziyaret edebilirsiniz" dedi.

KAMYONET SÜRÜCÜSÜ PİŞMAN

Eşeği kamyonet arkasına bağlayarak Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'na götüren 29 yaşındaki Hüseyin Güney "Bekçi benden Dalbahçe Mahallesi'ndeki bahçelere zarar veren eşeği alarak getirmemi istedi. Ben de tek başıma olduğum için eşeği kamyonetin arkasına bağlayarak 1'inci viteste 2 saat içinde buraya getirdim. Hayvanı koşturmadım, sürüklemedim. Ama pişmanım" dedi. Turgutlu Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yetkilileri ise kendilerine gelen şikayet üzerine eşeği getirttiklerini söyleyerek görevli hakkında tutanak tutulduğunu açıkladı. Turgutlu Hayvan Hakları Dernek Başkanı Seyhan Sallıtepe, eşeğin kontrolünü yaptıktan sonra "Hayvan üzerinde herhangi bir yara bere yok. Durumu iyi. Buradaki arkadaşı uyararak aynı hataya düşmemesini istedik" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Eşeği Kamyonetin Kasasına Bağlayarak Trafiğe Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement