Manisa Esnaf Odaları Turgutlu'da Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Manisa Esnaf Odaları Turgutlu'da Kahvaltıda Buluştu

Manisa Esnaf Odaları Turgutlu\'da Kahvaltıda Buluştu

Turgutlu Esnaf Odaları ev sahipliğinde Manisa ve ilçelerindeki oda başkanların Hasbahçe'de kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

19.04.2014 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Esnaf Odaları ev sahipliğinde Manisa ve ilçelerindeki oda başkanların Hasbahçe'de kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Turgutlu'daki oda başkanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıya Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, il merkezinden ve ilçelerden oda başkanları katıldı.

Hasbahçe'de düzenlenen toplantıda 4 Mayıs 2014 tarihinde Birlik Başkanlığına yeniden aday olan Hasan Geriter büyük bir aile olduklarını ve elele vererek esnafların sesi olacaklarını dile getirdi. Turgutlu'daki oda başkanları adına konuşan Turgutlu Manavlar Odası Başkanı Necati Gürkıvrak: " Manisa'nın en büyük ailesi herhalde bizleriz 50 bin'e yakın esnafın kayıtlı olduğu odalarımızda üyelerimize en iyi hizmeti vermek adına çalışıyor. Her zaman bizlere bir baba bir ağabey gibi yaklaşan Hasan Geriter'e teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Birlik olarak önemli bir mesai harcadıklarını dile getiren Hasan Geriter: " 4 Mayıs'ta sizlerinde teveccühü ile bu yola birlikte devam etmek istiyoruz. 4 Mayıs'a kadar sağduyulu bir şekilde propaganda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Birlik içerisinde ve sağduyulu bir seçim ortamı yaşamak en büyük temennimiz. Esnafımızın dertlerini yakından biliyor ve ilgileniyor. 30 Mart seçimlerin öncesi ve sonrası piyasalarda bir durgunluk var bizde projelerimizle bu durgun dönemi en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. AVM'ler ciddi bir sorun olarak karşımızda duruyor, esnaf ve ahilik duygusu içerisinde kendimizi kalkındıracağız. Seçimlere kısa bir süre kaldı ve bizim tek isteğimiz birliğimizin yoluna sorunsuz bir şekilde devam etmesi. Bugün buradaki toplantı seçim adına düzenlenmiş bir toplantı değil. Turgutlu'daki değerli oda başkanlarımız bizleri davet etti ve dostlarımızla bir araya geldik. Hepinizi teşekkür ederiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa Esnaf Odaları Turgutlu'da Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement